BEDŘICHOV – VĚŽNICE 1:3

Úvod utkání se nesl ve znamení dobře pracujících obran. Průběhem času ale kombinovaná sestava domácích polevila v pozornosti, nevyvarovala se chyb a výsledkem byl gól Havlíčka. Za sedm minut bylo Věžnici ještě veseleji, když přesně mířil Pertlíček. Bedřichov se po dvoubrankovém direktu vzpamatoval a vytvořil si několik možností, koncovka jeho hráčů ale byla žalostná. Ujala se až střela Pavlíka ve 44. minutě. To už ale bylo za stavu 0:3, když se chvíli předtím prosadil Kölbl. Ve druhém poločase si Věžnice už své vedení hlídala a dovedla zápas v poklidu do vítězného konce.

Góly: 44. Pavlík – 10. Havlíček, 17. Pertlíček, 44. Kölbl. Rozhodčí: Novotný. ŽK: 3:4. Diváci: 50. Poločas: 1:3. Věžnice: Šrámek – Balounek (58. Staněk), Kunc, Havlíček, Fikejs – Mutl (60. Prokeš), Kölbl, Šimoníček, Chalupář – Šejstal, Pertlíček. Nejlepší hráči: Šána, Pavlík, Heřmánek.

N. RYCHNOV – ŠTOKY 1:0

Pouťové utkání přilákalo velkou diváckou návštěvu a přineslo domácím první body po návratu do I. A třídy. Ve 14. minutě napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů Martínek a brankář Uhlíř se za střelou mířící do šibenice stačil jen ohlédnout.

Gólman Štoků si tím nevybral celou porci smůly, po půlhodině hry špatně došlápl a musel střídat. Do branky šel T. Kubát, ale domácí ho moc neprověřili.

Góly: 14. Martínek. Rozhodčí: Beseda. ŽK: 1:1. Diváci: 120. Poločas: 1:0. Štoky: Uhlíř (28. Matějka) – Miksa, Kubík (88. Dvořák), T. Kubát, Stehlík, J. Kubát, Havel, A. Dáňa, J. Dáňa (78. Holík), Žíla, Loži.

PELHŘIMOV B – H. BROD B 0:3

Domácí podali špatný výkon a vykoledovali si jasnou prohru. O výsledku už bylo rozhodnuto v poločase. Bezbrankové skóre vydrželo do 27. minuty.

Krejdl po přesné narážečce z úhlu tvrdou přízemní střelou na zadní tyč nedal domácímu brankáři šanci. Hosté dorazili domácí v pětiminutovce před přestávkou. Hurda zbytečně chyboval uprostřed hřiště a po rychlé akci naivně hrající obranu brodští hráči dokonale vyšachovali a Krejdl napnul síť Dvořákovy branky podruhé. Minutu před koncem přidal z brejku třetí gól Hübner.

Góly: 27., 41. Krejdl, 44. Hübner. Rozhodčí: Prokop. ŽK: 3:1. Diváci: 30. Poločas: 0:3. H. Brod B: Žáček – Molák, Halamka, Tůma, Vacek (84. Koblížek), Polívka, Hübner, Kuchta (70. Fialka), Sůva (60. Báča), Zimprich (79. Zeman), Krejdl.

SPEŘICE – POHLED 1:1

Za úmorného vedra se hrál průměrný fotbal, hosté se sice snažili o kombinaci, ale ani oni moc nepředvedli. Už v první minutě vyrazil míč rukou obránce hostů z malého vápna, ale píšťalka rozhodčího Mullera se neozvala. Poté běžel sám Šťepán na bránu, svou šanci však prováhal. Od této chvíle převzali hru do svých rukou hosté.

Brankář Duben se měl co činit, ale do poločasu čisté konto udržel. Po změně stran však nestačil na přesnou střelu Slanaře a hosté se ujali vedení. Vzápětí však Holoubek prostřelil hostujícího brankáře a prakticky stanovil výsledek. Oba týmy měly ještě po několika šancí, ovšem, výsledek už svou podobu nezměnil.

Góly: 48. Holoubek – 46. Slanař. Rozhodčí: Muller. ŽK: 4:2. ČK: 1:0 (86. Holenda). Diváků: 150. Poločas: 0:0. Pohled: Růžička – Pospíchal, Eis, Sobotka, Polík, Venc, Slanař, Klemenc, Zich (65. Doležal), Šnobl, Janďourek (78. Moučka).

TŘEŠŤ – LEŠTINA 2:1

První gól viděli diváci v 17. minutě, kdy po faulu na Mareše proměnil pokutový kop Krejčí. Od té doby měli domácí převahu a vytvářeli si celou řadu šancí, ujala se ale až krásná střela Trnky, který trefil z pětadvaceti metrů přesně.

Ve druhém poločase vrhli hosté všechny síly do útoku a jejich snaha byla korunována v 58. minutě, kdy se z penalty prosadil Forejt. Poté už se hra zklidnila, hosté se sice snažili o vyrovnání, ale úspěšní nebyli.

Góly: 17. Krejčí (PK), 37. Trnka – 58. M. Forejt (PK). Rozhodčí: Krejčí. ŽK: 2:2. Diváci: 120. Poločas 2:0.  Leština: Koudelka, T. Aubrecht, Proněk (58. Bárta), Pajank (37. L. Aubrecht), Čáslavský, Forejt, Prchal, Karel, Klaus (77. Prášek), Piskač, Sobek (86. Čejka).