MÍROVKA – CHOTĚBOŘ B 0:1
Mírovka nastoupila do derby utkání s rezervou Chotěboře bez několika hráčů základní sestavy. Největší šanci domácích měl Rásl, který hlavou branku netrefil. Hosté oslabený domácí tým přehrávali, ale do větších šancí se nedostávali. Až v 86. minutě po autovém vhazování a zmatcích v mírovské obraně skóroval Krédl, který rozhodl o osudu tohoto utkání,

Gól: 86. Krédl. Rozhodčí: Holub. Bez ŽK. Diváci: 110. Poločas: 0:0. Mírovka: Berky – Rásl, Martínek, Dvořák, Šíma – Zacha, Semelka, Rázl (60. Němec), Velfl (57. Valášek) – Lacina, Semrád (78. Heřmánek). Chotěboř B: Chalupa – Čapek, Keller, Tůma, Ledvinka (70. Bělovský) – Běloušek, Marek Sommerauer, F. Janda, V. Janda (55. Chlad) – Veselý, Pfeffer (46. Krédl).

DOBRONÍN – H. BOROVÁ 1:0
Zápas začal převahou domácích, kteří si hned v úvodu vytvořili dvě šance, ale jednou hosty zachránil brankář Veselý, podruhé ho na brankové čáře zastoupil jeden z hráčů. Až v 16. minutě se po rohu Svobody prosadil hlavičkující Smejkal. Havlíčkova Borová se do ofenzivy netlačila a hra byla v moci Dobronína, který mohl vedení pojistit, ale hosty držel skvělý gólman. Obraz hry se nezměnil ani ve druhé půlce. Dobronín byl lepší, jenže v koncovce to skřípalo, takže závěr sliboval drama. Hosté čekali v nějakou šanci, a dvě si v posledních minutách vytvořili. Proti vyrovnání byl ale pohotový Kotrba.

Gól: 16. Smejkal. Rozhodčí: Havlín. ŽK: 2:3. Diváci: 105. Poločas 1:0. H. Borová: Veselý – A. Chlubna, J. Chlubna, Votava, Blažek – Havlíček (83. Novotný), Paušíma, Béna (61. Veselý), Antl, Sobotka (80. Frühbauer) – Němec.

Ilustrační foto
Obyvatele paneláku vyděsil had ve sklepě

KOSTELEC – H. BROD B 2:0
Utkání bylo vyrovnané a v první půlce měli jen domácí tři náznaky šancí, které ale nedokázali dotáhnout do zdárného konce. Fotbalovější hosté nebezpeční před Novákovou brankou nebyli. Ve druhé půlce se čekalo na gól jen chvilku. V 51. minutě Gabrhel utekl obraně a obstřelil gólmana Zelenku. Pojistku měl po bezchybné Fejtově přihrávce Číhal, ale po úniku trefil jen gólmana. Své zaváhání napravil, když proměnil skvělou Doležalovu přihrávku – 2:0. Hosté se v závěru vrhli do ofenzivy, ale domácí v obraně nechybovali.

Góly: 51. Gabrhel, 77. Číhal. Rozhodčí: Šetek. Bez ŽK. Diváci: 60. H. Brod B: Zelenka – Molák, Hloušek, Halák (53. Látera), Horn – L. Peřina, Sůva (58. J. Peřina), Bartok, Karlík – Polcar (46. Fišer), Němec.

SVĚTLÁ N. S. – KAMENICE N. L. 2:0
V prvním poločase se hrál ve Světlé vyrovnaný fotbal. Domácím se nedařila kombinační hra, soupeř spoléhal na brejky, ve kterých byl nebezpečnější. Po přestávce Světlá dala míč na zem a snažila se soupeře přehrávat. V 56. minutě se po chybě hostujícího gólmana prosadil Křikava. O pět minut později se domácím povedla pěkná křídelní akce, kterou zakončil Novák. Potom si Kamenice vytvořila mírnou převahu, ale do žádné velké šance se nedostala.

Góly: 56. Křikava, 61. Novák. Rozhodčí: Bílek. ŽK: 1:2. Diváci: 220. Poločas: 0:0. Světlá n. S.: Adamec – D. Valenta (90. Hradecký), Karel, Rezek, Vaňásek – J. Valenta, Krajanský (65. Muzikář), Pohnětal, Novák – Křikava (78. Šimek), Burda.

LEŠTINA – BEDŘICHOV 3:3
V prvním poločase měli hru pod kontrolou domácí, ale vážnější šanci si nevytvořili, a tak branky začaly padat až v druhém poločase. Hned po dvou minutách ale Leština špatně pokryla balon a Lacina se dostal až před branku a obhodil si gólmana. Poté rozhodčí domácí ošidil o penaltu, ale vzápětí se kopala na druhé straně po faulu na Kolmana a bylo to 0:2. Čuřík následně hlavou snížil, ale za pět minut to bylo opět o dvě branky, když Leština byla málo důrazná ve vápně. Jenže Mišovic z otočky z první snížil. Bod vystřelil domácím druhým gólem Čuřík.

Góly: 69. a 86. Čuřík, 79. Mišovic – 47. Lacina, 68. Kolman (PK), 74. Göth. Rozhodčí: Dvořák. ŽK: 3:2. Diváci: 100. Poločas: 0:0. Leština: Novotný – T. Aubrecht, Proněk, Čáslavský, Forejt – Prchal, Čuřík, L. Aubrecht, Bárta – Štros, Bránik (46. Mišovic).

Pod městským znakem se ukrýval fragment původní fasády radnice ze 17. století. Zlaté slunce v modrém poli. Podle odborníků se jednalo o mechanické hodiny.
Fasáda Staré radnice skrývala renesanční fresku usměvavých hodin