DIVIZE ST. DOROSTU
H.BROD – TŘEBÍČ 3:1
V utkání dobré úrovně již v 8. minutě vystrašil třebíčského gólmana ostrou střelou Štědrý, do první gólovky se dostal ¨po čtvrthodince hry Vopršal, šanci skórovat však odmítl. Od té chvíle začali domácí tlačit, přehrávali soupeře kombinačně,v době jejich náporu však uhodilo na druhé straně.Neslaná nemastná střela zdálky podklouzla brodskému brankáři pod tělem a hosté vedli 0:1. Pro Horáky to byla injekce, evidentně zlepšili hru, chlapcům z Losů chyběla patřičná jiskra.

V kabině Slovanu byla o přestávce zřejmě pořádná bouřka. Na trávník vyběhl jiný tým, pustil se s vervou do soupeře a hned v úvodní minutě vykopával hostující obránce Kříž z brankové čáry, vzápětí se ocitl v gólovce Vopršal. Hosté se jenom bránili, v 56.minutě však jenom přihlíželi parádní kombinační akci Slovanu a po závěrečném centru Vendl hlavou srovnal na 1:1.

To již byli domácí na koni a zaskočený soupeř najednou nevěděl, co hrát.Po hodině hry dostal spoluhráče do vedení střelou zdálky Šotola 2:1. Další šance neproměnili Štědrý a po něm Vopršal, který po úspěšném průniku netrefil opuštěnou branku. Napravil to však 6 minut před koncem, když se prosadil po dlouhém nákopu a gólem na 3:1 jistil výhru. „Naše výhra se nerodila lehce, zejména v prvním poločase se klukům vůbec nedařilo.

Po změně stran přestali hrát přes zahuštěný střed a tomuto tlaku hosté již nedokázali čelit. Opět se projevila slabina v neproměňování gólových příležitostí a také rozehrávka nebýla nejlepší. Ve vítězném kolektivu si pochvalu zaslouží jenom Polívka," zhodnotil průběh trenerský tandem Ján Bždoch a Jan Tuhý.

Góly: 55. Vendl, 60. Šotola, 84.Vopršal – 23. Staněk. Rozhodčí: Reich. ŽK: 0:1. Diváci: 40. Poločas: 0:1. Havlíčkův Brod: Žáček – Šotola, K. Svoboda, Vařejka – Štědrý, Vendl (68. Tuhý), Štědrý (74. Halák), Henek,A. Polívka, Pleva – Horn (87. M. Svoboda), Vopršal.

Alois Svoboda