V posledním kole si lídr z Golčova Jeníkova vyšlápl na Českou Bělou, kterou na hřišti vyzmizíkoval. Výsledek 8:1 je pro hosty ještě milosrdný.

Přitom to po půl hodině na debakl nevypadalo. Domácí sice vedli 2:1, ale fotbalisté České Bělé se dostali do dvou šancí Radkem Klementem. V prvním případě jeho zakončení chyběla razance, druhý pokus přerušila píšťalka rozhodčího pro domnělý ofsajd. Potom přišel trest v podobě třetího gólů a tým hostů se totálně sesypal.

„Divákům jsme místo fotbalu předvedli cirkusové představení. Ve druhém poločase jsme byli na hřišti jako namalovaní. Nedokážu si takový přístup od hráčů vysvětlit. Jediný, kdo zaslouží pochvalu, je gólman Mrtka, který nás zachránil od dvouciferné porážky. V posledních čtyřech zápasech jsme nezískali ani bod, proto mě těší, že podzimní sezona skončila," uvedl k zápasu českobělský trenér Petr Veselka.

Druhá Leština B vyhrála s přehledem v Keřkově a své místo si upevnila na náskok sedmi bodů před třetím Sobíňovem. Ten doma vyhrál nad Věžnicí B 5:1.

Překvapením je určitě domácí porážka pohledského béčka s devátým Tisem B 1:2. Ve Štokách se ukázal „bomber" Petr Bošacký, který nastřílel Mírovce B čtyři góly, ale na tři body to bylo málo. Soupeři se rozešli smírně 4:4. Bez výhry stejně jako áčko zůstávají fotbalisté Herálce, kteří v domácím prostředí uhráli další divokou remízu 3:3 s Novou Vsí u Světlé, když v poločase vedli 2:0.