H. BOROVÁ – DOBRONÍN 2:2
V Borové se na těžkém terénu hrál pohledný fotbal se šancemi na obou stranách. V 10. minutě Laňka prošel středem obrany a poslal střelou pod břevno hosty do vedení. Na druhé straně mohl vyrovnat Provazník, ale hlavou branku minul. Potom Dobronín spálil dvě šance, a za to je do poločasu potrestal Chlubna. Hned po přestávce se s míčem otočil Smejkal a střelou k tyči nedal Pavlu Veselému šanci. O chvíli později se vyznamenal Pavel Veselý, který Laňkovi chytil pokutový kop. Domácí se hnali za vyrovnáním, po třech zahozených šancí se podařilo vyrovnat Petru Veselému. Ten z pokutového kopu potrestal faul na sebe. Rozhodnout mohl Provazník, svojí příležitost zahodil, a tak zápas skončil zaslouženou remízou.
Góly: 37. Chlubna, 79. Petr Veselý (PK) – 10. Laňka, 48. Smejkal. Rozhodčí: Křen. ŽK: 2:4. Diváci: 130. Poločas: 1:1. H. Borová: Pavel Veselý – Janáček, Blažek, P. Kučera, Hospodka (46. Havlíček) – Šrámek (76. Antl), Frühbauer, Provazník, Chlubna – Rakušan (46. Němec), Petr Veselý.

HABRY – POLNÁ B 3:1
V Habrech se odehrálo bojovné utkání a do 27. minuty bez vážnějších gólových příležitostí. Potom domácí zahráli ve vápně rukou, ale Gondek z pokutového kopu na Krátkého nevyzrál. Až v 59. minutě předvedly Habry pěknou kombinační akci po ose Klouček, Stránský, Korel a zakončil ji Kudláček – 1:0.

V 63. minutě byl ve vápně faulován Bělák a M. Vlček z pokutového kopu zvyšoval na 2:0. Naději pro hosty vykřesal o jedenáct minut později Jaroš, který si při trestném kopu naběhl na zadní tyč a překonal Krátkého.

Jenže Kudláček nenechal nic náhodě a pěknou individuální akcí zvýšil na konečných 3:1.
Góly: 59. a 79. Kudláček, 63. M. Vlček (PK) – 72. Jaroš. Rozhodčí: Voneš. ŽK: 2:2. Diváci: 65. Poločas: 0:0. Habry: Krátký – Vavřička, Janouch, Michal, Bártík, Korel, M. Vlček, Stránský, Dibelka (57. Klouček) – Bělák (83. P. Vlček), Kudláček (88. Melechovský).

N. RYCHNOV – H. BROD B 2:3
Hosté měli v úvodu převahu, kterou už ve 2. minutě po kolmé přihrávce vyjádřil gólem Hejkal. Domácí vyrovnali hru i skóre, po dvaceti minutách se střelecky prosadil D. Římal. Juniorka Brodu hrála velmi dobrý fotbal a vedení si vzala zpět. Trestný kop Novotného si obrana Startu srazila do vlastní branky. Závěr poločasu patřil Novému Rychnovu. Z dorážky dokázal srovnat M. Faltýnek, šance na obrat měli D. Římal a O. Kratochvíl. Také po přestávce domácí bojovali a soupeři se takřka vyrovnali, ale na body nakonec nedosáhli. Unikl jim totiž Hübner a po faulu na něj se z trestného kopu trefil Kuchta.
Góly: 20. D. Římal, 34. M. Faltýnek – 2. Hejkal, 28. Novotný, 68. Kuchta. Rozhodčí: Rygl. ŽK: 3:4. Diváci: 80. Poločas: 2:2. H. Brod B: Koudelka – Horák, Vendl, Novotný, Hübner, Kuchta (90. Halák), Fialka, Udržal, Hejkal, Teplan (74. Báča), Štědrý.

PACOV – VĚŽNICE 0:3
Hned v prvním minutě neuspěl tváří v tvář brankáři Dolejš, což předznamenalo potíže domácích. První šanci hostů sice zlikvidoval Faltýnek, ale toho v 17. minutě dorážkou ze závaru překonal Prokeš. Bojovní hosté šli na přestávku maximálně spokojení, protože Havlíček ve 43. minutě jejich vítězství zvýšil.

„Ve druhém poločase se hosté zatáhli, my jsme neproměnili řadu šancí. Z tohoto důvodu je jejich vítězství zasloužené," přiznal trenér Pacova Luděk Šlechta. Nečekanou výhru Věžnice pečetil třetí brankou Šimoníček.
Góly: 17. Prokeš, 43. Havlíček, 61. Šimoníček. Rozhodčí: Staněk. ŽK: 2:3. Diváci: 150. Poločas: 0:2. Věžnice: Drahoš – Smutný, Prokeš, Havlíček, Fikejz, Laštovička (68. Kaňkovský), Kölbl, Šimoníček, Chalupník, Šejstal, Pertlíček.

PELHŘIMOV B – LEŠTINA 1:1
Utkání začalo zostra a už v 6. minutě kopali domácí penaltu, tu však Zabloudil poslal do tyče. Pelhřimov si udržoval herní převahu, ale nedařilo se mu v koncovce. Ve 31. minutě zamířil po pěkném centru Bartoně do tyče Kubík. Domácí zmar v první půli podtrhla náhodná šance hostů, kdy se šťastně dotkl míče Bránik a hosté se radovali z vedení. Hned po návratu z kabin se domácí dočkali vyrovnání, z těžké pozice se hlavou prosadil Razima. Do konce utkání byly k vidění především tvrdé střety na obou stranách, rozhodnou mohl leštinský Aubrecht, ale míč zastavilo břevno.
Góly: 47. Razima – 33. Bránik. Rozhodčí: Kalina. ŽK: 2:4. Diváci: 30. Poločas: 0:1. Leština: Novotný – Aubrecht, Proněk, Čáslavský (52. Sobek), Forejt, Karel, Piskač, Mišovič, Bárta, Bránik (89. Staněk), Poul (82. Prchal).

SPEŘICE – POHLED 2:0
Na silně podmáčeném terénu nastupovali domácí proti Pohledu s respektem, protože jim chyběla prakticky celá záloha a o dva hráče se ještě pokoušela chřipka. V prvním poločase měl sice Pohled převahu, ale domácí hrozili z brejků a Morava po jednom z nich otevřel skóre.
Po přestávce hosté nečekaně vyklidili pole a domácí se předháněli v zahazování šancím, v čemž vynikal hlavně Morava. Ten nakonec mířidla srovnal a v závěru z rychlé akce vítězství Speřic pojistil.
Góly: 37. a 89. Morava. Rozhodčí: Novotný. ŽK: 4:5. Diváci: 120. Poločas: 1:0. Pohled: Růžička – Pokorný, Eis, L. Sobotka, Venc, Slanař, Klement, Moučka, Zych, Meloun, M. Sobotka.