H. BOROVÁ – TŘEŠŤ 3:2

První poločas byl ze strany domácích velmi špatný, a tak jejich laxnost a nedbalost soupeř potrestal. Nejprve domácím utekl Lacina, poslal balon do vápna, a jelikož domácí podcenili centr, tak Nechvátal měl lehkou práci.

Těsně před koncem poločasu nechali domácí obránci projít Krejčího a jeho střelu tečoval Lacina. Po změně stran se výkon Borové zvedl a v 68. minutě se dočkali branky.

Akci Sobotky zakončil Němec. Branka domácí nakopla a podařilo se jim dokonat obrat. Nejprve vyrovnal Němec, ke kterému se odrazil vyražený balon, a tři body zajistil Borové hlavou Votava.

Góly: 68. a 81. Němec, 78. Votava – 12. Nechvátal, 42. Lacina. Rozhodčí: Kubeš. ŽK: 0:3. Diváci: 111. Poločas: 0:2. H. Borová: Pavel Veselý – A. Chlubna, Votava, Blažek, Z. Frühbauer – Havlíček (58. Béna), Paušíma, Antl, Sobotka (80. Novotný) – Neměc (83. A. Frühbauer), Petr Veselý.

BEDŘICHOV – MÍROVKA 9:1

Domácí měli po smolných remízách velkou chuť do utkání a Mírovka se nestačila divit, jak rychle skóre narůstá v její neprospěch! Senzační dvanáctiminutový úsek vyšperkovali domácí čtyřmi góly. Dvakrát se trefil Kolman, po jedné brance přidali Janák s Lacinou. Hosté se oklepali až po občerstvovací pauze a do konce poločasu měli překvapivě navrch. Bedřichov zřejmě ukolébalo vysoké vedení, a nakonec mohl být rád, že inkasoval jen jednou.

Po změně stran už to bylo od domácích daleko lepší, a hosté v 58. minutě pochopili, že si body neodvezou. To totiž skóroval Novák, který zvýšil na 5:1. Hráči z Mírovky pak totálně nezvládli závěr zápasu, kterým napodobili výpadek z úvodu. Tentokrát dostali čtyři branky během pouhých osmi minut, a debakl byl na světě!

Góly: 5., 16. a 89. Kolman, 7. Janák, 10., 86. a 90. Lacina, 58. Novák, 83. Grepl. Rozhodčí: Šťastný. ŽK: 1:4. Diváci: 30. Poločas 4:1. Mírovka: Berky – Semrád (68. Dvořák), Šíma, Martínek, Dvořák – Rásl, Kaplan, Lacina (80. Mach), Němec – Valášek, Bláha (66. Semelka).

Ilustrační foto
Habry si doma vyšláply na Antomínův Důl

PACOV – LEŠTINA 0:1

Zápas svou kvalitou nevybočil se šedi průměru, přesto šancí měly obě strany dostatek.

Hned v úvodu se mohli radovat domácí, když sám na brankáře postupoval L. Rybčák, ale nastřelil ho. Z protiútoku to hořelo před brankou Pacova, dokonce se otřáslo i břevno. Poločas skončil bez branek, když tento stav mohl zrušit hlavně Jaroslav Přibyl, který z otočky trefil tyč. Hned po návratu z kabin dostal dlouhý míč za obranu Štros a střelou na zadní tyč zápas rozhodl. Pacov se v koncovce trápil. Tutovku zahodil J. Pražák, v závěru Z. Rybčák dokonce neproměnil penaltu.

Gól: 46. Štros. Rozhodčí: Novák. ŽK: 4:1. ČK: 1:0 (77. Dvořák). Leština: Březina – Aubrecht, Proněk, Čáslavský, Forejt, Prchal, Čuřík, Štros (90. Matějka), Piskač, Mišovic (84. Pajer), Bárta.

H. BROD B – CHOTĚBOŘ B 1:1

Domácí brodská rezerva sice měla více balon na svých kopačkách, ale vážnější šance si nevytvořila. I tak šla do vedení ve 27. minutě, kdy se po rohovém kopu odrazil míč k Prchalovi a ten ho poslal do prázdné brány.

Po hodině hry se pak padl druhý gól, ale do domácí sítě. Hrubou chybu vyprodukoval domácí brankář Zelenka a bylo srovnáno. Pak už se nic závažnějšího nestalo a body se dělily.

Góly: 27. Prchal – 60. Ledvinka. Rozhodčí: Kůrka. ŽK: 0:2. Diváci: 60. Poločas: 1:0. H. Brod B: Zelenka – Molák, Pazderka (54. Látera), Horn – L. Peřina, Karlík (66. Sůva), Kubát, Prchal, J. Peřina – Němec (75. Pabousek). Chotěboř B: Chalupa – Málek, D. Čapek, Keller, Tůma – Ledvinka, Neuvirt, Krédl, Pfeffer – M. Čáp, Vykoukal.

ŽIROVNICE – SVĚTLÁ N. S. 2:3

Hosté působili kompaktnějším dojmem, v prvním poločase měli více ze hry a ujali se dvoubrankového vedení. Skóre otevřel po centru Křikavy D. Valenta, na 2:0 zvýšil po brejku Křikava.

Po přestávce přidal aktivní Křikava obloučkem třetí gól hostů, pak Světlá očividně polevila. Toho Slavoj využil a korigoval. Na 3:1 snížil po brejku Rozporka, výsledku dal konečnou podobu tři minuty před koncem Staněk.

Góly: 78. Rozporka, 87. Staněk – 12. D. Valenta, 21. a 71. Křikava. Rozhodčí: Pavlas. ŽK: 1:3. Diváci: 80. Poločas: 0:2. Světlá n. S.: Adamec – D. Valenta, Karel, Rezek, J. Valenta, Krajanský (85. Sobek), Křikava, Pohnětal, Novák (90. Filippi), Burda, Petrus.