Tis utržil doma výprask od Černovic, a to i přesto že šel do vedení hned v úvodu utkání. Nakonec ale  prohrál vysoko 1:6.

V posledních pěti zápasech budou muset svěřenci trenéra Petra Uhlíře zabrat, aby si udrželi bétřídní příslušnost i do následující sezony.

Momentálně jsou totiž na dvanáctém místě tabulky, a na posledního mají náskok pouhé čtyři body, a navíc oba soupeři mají ještě jeden zápas k dobru.

KOŽLÍ – LEŠTINA 1:0
V první půli byl k vidění vyrovnaný fotbal. Největší šance přišla ve 30. minutě, kdy Trpišovský šel sám na brankáře, ale ten ho bravůrně vychytal.

Z následného protiútoku mohla Leština jít do vedení, ale domácí gólman Březina se blýskl stejně jako jeho kolega v hostující bráně. A tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran začali lépe domácí a také svou aktivitu vyjádřili brankově. Trpišovský utekl po lajně a nacentroval přesně na nohu Šimka, a ten otevřel skóre.

Od 60. minuty Leština sice domácí dvacet minut tlačila, ale nedokázala se prosadit. Jednou jí ve skórování zabránila domácí  tyčka. Ke konci už pak byla z hostů cítit křeč a Kožlí si vedení v pohodě pohlídalo.
Góly: 53. Šimek. Rozhodčí: Toman. ŽK: 0:2. Diváci: 100. Poločas: 0:0. Kožlí: Březina – Vladyka, Mikula (77. J. Makovec), Brzoň, Pokorný – Radoš, Voplakal, Procházka (46. P. Makovec), Šimek – Blažejovský, Trpišovský. Leština: Jelínek – T. Aubrecht, Proněk, Pajank (69. Prášek), Sobek – Forejt, Prchal (65. Staněk), Karel, L. Aubrecht – Piskač, Mišovic (46. Bárta).

LUČICE – LÍPA 3:1
Hosté byli po celé utkání fotbalovějším týmem, ale jejich šance, které si vytvořili, zůstaly nevyužity.

Zato domácí z minima vytěžili maximum. Nejprve se ve 25. minutě prosadil po faulu lipských fotbalistů v pokutovém území a z následné penalty Martin Lančarič. Ještě do poločasu zvládl Prokš hlavou po rohovém kopu vyrovnat.

Po změně stran zvýšil na 2:1 Pecha, když napřáhl z vlastní půlky a tvrdou střelou překonal Lašáka. A na konečných 3:1 opět z penalty upravil opět M. Lančarič.
Góly: 25. a 80. (oba PK) M. Lančarič, 67. Pecha – 38. Prokš. Rozhodčí: Nechvátal. ŽK: 2:2. Diváci: 50. Poločas: 1:0. Lučice: Simandl – Z. Pecha, Pavlík, Mazuch, P. Lančarič (85. M. Pecha) – Culka, Beránek, Nedoma, Doležal – Blažek, M. Lančarič. Lípa: Lašák – Souček, Prokš, Fejt, Starý (80. M. Fejt) – Kutlvašr, Špiňar (76. Mareš), Havel (60. Böhm), Kříž – Vácha, Hrdlička.

BUDÍKOV – HABRY 4:0
Domácím se povedl úvod. V 8. minutě se po přihrávce za obranu prosadil T. Bláha. Za deset minut zvýšil střelou z vápna L. Kavka. Hosté se snažili, při střele zdálky se zaskvěl Bláha, kterému o chvíli později pomohla tyč.

Ve druhém poločase pozorná obrany domácích nepustila soupeře do větší šance, vítězství pečetili po samostatné akci L. Kavka a dorážkou T. Bláha.
Góly: 8. a 74. T. Bláha, 18. a 54. L. Kavka. Rozhodčí: Křížová. ŽK: 1:1. Diváci: 80. Poločas: 2:0. Habry: Krátký – Vavřička, Janouch, Rajter (40. P. Bártík, 83. Kvanka), Hájek, Michal, Korel, Vlček, Mrkvička, J. Bártík (67. Příbramský), Holík.

TIS – ČERNOVICE 1:6
Domácí se rychle ujali vedení a nic nenasvědčovalo tomu, že by se chystal jejich debakl. Ovšem opak byl pravdou. Černovice do poločasu třemi góly po zbytečných chybách tiské obrany zápas otočily a ve druhém dějství přidaly další tři góly.
Góly: Bláha – 3 Kubů, Tille, Scheufler, Ševčík. Rozhodčí: Tomášek. Diváci: 70. Poločas: 1:3. Tis: Havel – Kučera (83. Halama), Mareš, Dobrý, Rosecký, Blažek, Bláha (46. Zadina), Benák, Krajíček, Sojka, Kafka (66. Vacek).

H. BOROVÁ – PACOV B 1:1
Utkání měli lépe rozehrané hosté, když se jim podařilo skórovat už ve 3. minutě.

Fotbalisté Havlíčkovy Borové se sice dostávali do zajímavých šancí, ale na brankáře Svobodu nedokázali vyzrát. To se až ve 31. minutě povedlo Šrámkovi.

Havlíčkova Borová najednou začala výrazněji tlačit, ale opět se jí držela střelecká smůla. Hráči Pacova na to ale také nedokázali zareagovat, dopředu se dostávali velmi málo. Velká část zápasu se odehrála spíše mezi vápny, což svědčilo o vyrovnanosti souboje, který nakonec skončil nerozhodně.
Góly: 31. Šrámek – 3. Vlach. Rozhodčí: Rýgr. ŽK: 0:0. ČK: 0:0. Diváci: 80. Poločas: 1:1. H. Borová: Vymetal – Tonar, Kučera, Fikar, J. Veselý, P. Veselý, Šrámek (74. Rakušan), Blažek, Chlubna, T. Kučera (68. Frühbauer).