SPEŘICE – LEŠTINA 1:1

V prvém poločase se hrálo za mírné převahy domácího týmu, ale jako první udeřili hosté. Po chybě obrany se v 10. minutě parádně trefil Forejt. Speřice ale odpověděly hned vzápětí, přesnou střelou srovnal Jiří Holenda ml. Další tutovky, které si domácí do poločasu vytvořili, už zůstaly neproměněné. Po změně stran tempo utkání upadlo, střelci přesnou mušku nenalezli, takže se body dělily.
Góly: 11. Jiří Holenda ml. – 10. Forejt. Rozhodčí: Novotný. ŽK: 2:5. Diváci: 200. Poločas: 1:1. Leština: Novotný – T. Aubrecht, Čáslavský, Forejt, Prchal, Karel, Štros (86. Čejka), Piskač, Pajer, L. Aubrecht, Bárta (83. Staněk).

POHLED – H. BROD B 7:3

Poslední Pohled přijel opět k utkání bez několika hráčů a hned v úvodu utkání nechal rezervu Slovanu skórovat, což se podepsalo na dalším průběhu utkání. Po čtvrt hodině hry využil nedorozumění gólmana Růžičky s Krpálkem Ondřej Berky, který měl hodně usnadněnou úlohu. Další tři góly dostal Pohled ještě do poločasu po různých tečích míče. Na druhé straně se podařilo snížit Martinu Sobotkovi a dvě šance Rérycha a jedné Drlíka zůstali nevyužity. Druhý poločas se dohrával z povinnosti. Nejdříve z pokutového kopu zvyšoval Berky na 6:1, ale po něm Gruber snížil a další náznaky šancí Pohled nedotáhl, nebyl mu uznán gól a rozhodčí mu upřel pokutový kop. Posledními střelci zápasu byl nejdříve domácí Luboš Báča a po něm předvedl parádní trestný kop Drlík.
Góly: 3. J. Henek, 16. a 51. Berky, 24. a 37. L. Peřina, 31. Pazderka, 80. L. Báča – 18. Martin Sobotka, 65. Gruber, 86. Drlík. Rozhodčí: Havlín. ŽK: 1:2. Diváci: 200. Poločas: 5:1. H. Brod B: Beránek – Svoboda, Molák, M. Báča, Halák – L. Peřina, Burjetka, Havel, J. Henek (74. L. Báča) – Berky, Pazderka (56. J. Peřina). Pohled: Růžička – Halama (54. Siebenbürger), Pospíchal, Krpálek, Freudenreich, Martin Sobotka – Šnobl, Gruber, Drlík, Rérych – Janďourek.

LUKA N. J. – H. BOROVÁ 3:1

Hosté od začátku bojovali a jednoduchým fotbalem dělali domácímu výběru potíže. Luka ale byla o něco lepší a ve 20. minutě se z přímého kopu trefil šťastně Vomela. „Gólman to podcenil," dodal kouč domácích Zdeněk Hlávka, jehož tým vymyslel ještě do poločasu další gólovou situaci. Ta už oku lahodila a na jejím konci byl Zdeněk Hlávka mladší. Hned na začátku druhé půlky Borová po rychlém brejku a tečované střele snížila Kučerou, jenže pak udělal hostující stoper chybu, a Toman zvýšil na 3:1. Závěr se dohrával trochu nervózně. „Oni hráli jednoduše, rychle a důrazně, a ty standardky a nákopy měli dobré, několikrát to smrdělo. Byla to hodně vydřená výhra," dodává trenér Hlávka.
Góly: 20. Vomela, 36. Hlávka ml., 53. Toman – 48. Kučera. Rozhodčí: Soukupová. ŽK: 2:0. Diváci: 125. Poločas 2:0. H. Borová: Pavel Veselý – Janáček, Adam (35. A. Frühbauer), Blažek – Chlubna, Kučera, Petr Veselý (70. Novotný), Béna, Z. Frühbauer – Rakušan, Šrámek (44. Antl).

KAMENICE – CHOTĚBOŘ B 0:0

Domácí zahájili utkání v dobrém tempu, ale to po pár minutách polevilo. Do první velké šance se dostali hosté, při povedené střele se zaskvěl Votápek. O odpověď se snažil Filípek, jenže v dobré příležitosti mířil vedle tyče. Ani ve druhém poločase se stav nezměnil, střelcům se nedařilo. V 55. minutě byl blízko úspěchu při střele z dálky Hadač, ale míč se o kousek do branky nevešel. Domácí měli poslední šanci na rozhodnutí minutu před koncem, jenže to jim radost pokazil výborným zákrokem brankář Marek.
Rozhodčí: Kopřiva. ŽK: 1:1. Diváci: 120. Chotěboř B: Marek – Neuvirt, Čapek, Málek, Tůma, Pfeffer, Janda (85. Kohout), Somerauer, P. Turek, A. Turek, Krédl.

BEDŘICHOV – SVĚTLÁ N. S 1:2

První poločas se hrál dobrý fotbal se šancemi na obou stranách a domácí byli nebezpečnější, jenže své příležitosti zahodili, a tak jako první udeřila Světlá. Po brejku se trefil přesně Pohnětal. Od té doby byli hosté na koni a do poločasu mohli přidat pojistku, to se jim ovšem nepovedlo.

Ve druhé části zbrzdil domácí zbytečný faul u vápna a skvěle zahraný přímý kop Křikavy – 0:2. Světlou ale branka ukolébala, takže ve zbytku zápasu se hrálo podle not Bedřichova. Ale Kolman, Antoš, ani Lacina se neprosadili. Až v nastavení protrhl střeleckou smůlu z pokutového kopu Lacina. „Porazil nás osmnáctiminutový výpadek, hosté tu chvíli odehráli zkušeně, jinak jsme ale hráli dobře a na naší straně bylo k vidění nasazení i pěkné akce, je to škoda, že v takových zápasech nejsme schopni ty šance proměnit," doplnil trenér Bedřichova Stanislav Muzikant.
Góly: 90.(+3) Lacina (PK) – 27. Pohnětal, 49. Křikava. Rozhodčí: Holub. ŽK: 1:1. Diváci: 80. Poločas 0:1. Světlá n. S.: Adamec – Náděje, Petruš, Rezek, Valenta – Čuřík (75. Šimek), Vodička (80. Hradecký), Pohnětal, Muzikář – Křikava (90. Burda), Novák.