Ta ještě může teoreticky pomýšlet na postup, ale to jen v tom případě, že její soupeři budou v posledních čtyřech kolech klopýtat. Šance už je zřejmě teoretická, ale stále ještě je.

„Já si teda osobně myslím, že už nemají šanci. Chotěboř už si to pohlídá," myslí si kouč Ledče Jan Lebruška, který očekává atraktivní duel.
„Přibyslav chce hrát fotbal, a to my taky, takže doufám, že přijde i hodně lidí a uvidí dobrý fotbal," přeje si ledečský trenér, jehož celku k záchraně přece jen ještě pár bodů chybí. Mají k dobru jen dva body před posledními Habry a humpoleckým béčkem.

„Přibyslav si minimálně pro bod přijede a my jich zase chceme co nejvíc. Nejlépe tedy tři," potvrdil Lebruška. Ten nebude varovat jen před tahounem týmu Milošem Krčálem. „On je pro ně hodně důležitý, ale nesmíme zapomenout i na Strašila a Flekala. Ti všichni táhnou Přibyslav," dodal.

Přibyslavský trenér neháže ještě flintu do žita, ale uvědomuje si, že jeho tým nesmí klopýtnout. „Neměli bychom připustit nějaký omyl a tento zápas ztratit. Chceme tři body," potvrdil Ctibor Křepinský.

„Když bychom prohráli, tak už není o co hrát  a  celá sezona tak bude zkažená. Doufám, že kluci k tomu taky tak přistoupí," dodal.
Domácím jde o hodně, takže se přibyslavský lodivod na utkání velmi těší. „Tyhle zápasy, ve kterých o něco jde, mě baví. Jsou takový vypjatý a emotivní," připustil Křepinský.

Ten moc neví, co od soupeře čekat, a tak svůj tým prý připraví jako na jakýkoliv jiný zápas. „Chceme předvádět svoji hru a těžit z naší kvalitní zálohy," prozradil přibyslavský šéf lavičky.

Předpokládané sestavy:
Ledeč n. S.: Vavřička – Geher, Vávra, J. Gramer, Převor – F. Gramer, Slavětínský, Kavka, Janovec – Prchal, Machala. Trenér: Jan Lebruška.
Přibyslav: Klement – Teml, Svoboda, Smejkal – Pochop, Strašil, Krčál, Němec, Flekal – Vopršal, Škacha. Trenér: Ctibor Křepinský.
Rozhodčí: Holub – Burza, Fotr.

Podzimní výsledek: Přibyslav – Ledeč n. S. 7:0