H. BOROVÁ – HERÁLEC (HB) 3:1

Vše podstatné se v tomto utkání událo v první půli. Už v 11. minutě šli do vedení hosté, když se střelou z úhlu prosadil Dvořák. Ovšem o minutu později už bylo srovnáno. Nekompromisní střelou se blýskl Petr Veselý. A hned za čtyři minuty šla Borová do vedení, prosadil se Rakušan. Brankový účet celého zápasu pak uzavřel ve 25. minutě po Kučerově přihrávce Němec. Ve druhém poločase se už nic podstatného neudálo.

Góly: 12. P. Veselý, 16. Rakušan, 25. Němec – 11. Dvořák. Rozhodčí: Krymová. ŽK: 5:3. ČK: 1:0 (52. P. Veselý). Diváci: 100. Poločas: 3:1. H. Borová: Vymetal – Hospodka (60. Janáček), J. Veselý (85. Šmíd), Blažek, L. Kučera – P. Kučera, Frühbauer, Němec (65. Chlubna), Šrámek – P. Veselý, Rakušan (80. Tonar). Herálec: Koubek – Bártl, Klement, M. Stojan (46. Filipský), J. Stojan – Hrala, Král, Kohout (46. Tecl – 85. Bárta), L. Stojan – Vašák (68. Ježek), Dvořák.

KOŽLÍ – TIS 1:1

Domácí vstoupili do utkání lépe než hosté, protože už v 5. minutě se trefil Voplakal, který potrestal nedorozumění mezi obráncem a brankářem. Po čtvrt hodince domácím zatrnulo, když Tis měl výhodu penalty. Tu ale Březina chytil. Ve 30. minutě ještě spálil obrovskou šanci Trpišovský.

Po změně stran se domácí uchýlili k bránění svého náskoku, a to se jim vymstilo, protože v 78. Minutě přišli o vedení. Závorka si totiž z voleje poradil s přesným centrem a balon poslal k tyči. Oba soupeři si tak body rozdělili.

Góly: 5. Voplakal – 78. Závorka. Rozhodčí: Čepl. ŽK: 4:2. Diváci: 60. Poločas: 1:0. Kožlí: Březina – Vladyka, Plesl (58. Mikula), Brzoň, Pokorný – Radiš, Voplakal, Matěna (86. Pajer), Šimek – Blažejovský, Trpišovský. Tis: Chudoba – Kučera, Mareš, Rosecký, Blažek – Závorka, Benák (65. Zezulák), Krajíček, Kozlík – Mišta, Kafka (36. M. Vacek).

HABRY – JIŘICE 7:3

Domácí fotbalisté vlétli na soupeře hned od začátku, ale gólově se nedokázali prosadit. Až Holík dokázal využít svou druhou šanci po přihrávce Korela. Stejný hráč pak přidal ve 40. minutě druhou branku, ale místo toho aby šli Habry v poklidu do šaten, tak si nechaly dát po vlastní chybě gól na 2:1. Po změně stran se pak strhla pořádná přestřelka, kdy domácí nasázeli Jiřícícm ještě pět branek.

Góly: 10. a 40. Jiří Holík, 60. a 74. Kudláček, 59. Bártík, 65. Michal (PK), 88. Korel – 41. a 83. Šimůnek, 64. Trnka. Rozhodčí: Šuhaj. ŽK: 1:3. Diváci: 60. Poločas: 2:1. Habry: Krátký – Rajter, Michal, Janouch, Bártík – Kudláček (79. Hájek), Vlček (46. Příbramský), Vavřička, Korel – Holík (86. Novotný), Toma (73. Matějka).

KOŠETICE – LEDEČ N. S. 6:0

Košetice vstoupily do zápasu famózně, v 8. minutě vedly 2:0 a měly zápas pod kontrolou. Hosté se snažili o kombinační fotbal, ale příliš často ztráceli míč a domácí je trestali góly po protiútocích. Košetice měly skvělou produktivitu. Na branku vystřelily osmkrát, daly šest gólů a nastřelily dvě tyče.

Góly: 3. Hanousek, 8. a 23. A. Vejsada (první PK), 44. Kubů, 50. Kadlec, 58. Bystričan. Rozhodčí: Bouda. ŽK: 2:4. Diváci: 80. Poločas: 4:0. Ledeč n. S.: Vytiska – Sekot, O. Pajer, Příhoda, M. Pajer (46. Pešek), Hauser, Miláček, Gramer, Slavětínský, Anděl, Toula.

LUČICE – H. CEREKEV 1:1

K vidění bylo vyrovnané utkání, kdy v prvním poločase měli navrch fotbalisté Horní Cerekve. V 18. minutě se prosadil Zelenka po chybě domácího brankáře.

Po změně stran se domácí zvedli a více ze hry měla Lučice. Vyrovnávací branky se dočkala v 70. minutě, když podobnou situaci jako při první brance využil Jakub Doležal. Soukup totiž střelu Zdeňka Pechy pouze vyrazil k dobíhajícímu Doležalovi a ten bez problémů srovnal na 1:1. „Remíza je zasloužená," uznal domácí trenér Zdeněk Pecha.

Góly: 70. J. Doležal. – 18. Zelenka. Rozhodčí: Mička. ŽK: 2:3. Diváci: 40. Poločas: 0:1. Lučice: Šimánek – Mazuch, Pecha, Pavlík, P. Lančarič – Nedoma, Herman, R. Blažek, Jonáš (50. J. Doležal) – P. Blažek, M. Lančarič.

MÍROVKA – HUMPOLEC B 4:1

Prvních dvacet minut se hrál v Mírovce vyrovnaný fotbal. Potom hosty srazil gól Švece a zakřiknuté hosty dorazil do poločasu druhým gólem Němec. Po přestávce měli více ze hry domácí, když je do třígólového vedení poslal Rásl. Potom měli vyložené šance Bláha s lacinou, ale ani jeden neuspěl. Na druhé straně se několikrát vyznamenal Beděra, ale na snižující gól Dalíka nestačil. V poslední minutě pečetil zasloužené tři body pro Mírovku Mejstřík.

Góly: 19. Švec, 35. Němec, 47. Rásl, 90. Mejstřík – 83. Dalík. Rozhodčí: Křen. ŽK: 2:3. Diváci: 130. Poločas: 2:0. Mírovka: beděra – Martínek, Kuchta, M. Netopilík, Z. Semrád – Rásl (58. Bláha), M. Semrád, Švec (75. Mejstřík), Šimon – Němec (62. Freundenreich), Lacina.

LÍPA – ČERNOVICE 4:1

Lípa v tomto utkání měla více ze hry a to se také odrazilo na výsledku. Do vedení šla ve 26. minutě, kdy Havel uvolnil Váchu a ten skóroval do prázdné branky. Ve 40. minutě předvedli ojedinělou akci hosté, kdy šli sami na brankáře, ale ten nebezpečnou situaci vyřešil. A domácí naopak ještě do šaten zvýšili svůj náskok, když Antonín Kutlvašr se nemýlil po přihrávce Špiňara.

Po změně stran se obraz hry nezměnil a Lípa přidala ještě dvě branky, o které se zasloužil Hrdlička a připsala si tři body.

Góly: 26. Vácha, 45. A. Kutlvašr, 54. a 76. Hrdlička – 73. Kubů. Rozhodčí: Nechvátal. ŽK: bez karet. Diváci: 70. Poločas: 2:0. Lípa: Vašák – Souček, Prokš, Fejt, J. havel (69. Krpálek) – Špiňar, A. Kutlvašr (80. P. Havel), Hrdlička, Kříž – J. Kutlvašr, Vácha.