H. CEREKEV – ŠTOKY 1:2
Horní Cerekev byla do přestávky lepší, ale až na jednu výjimku své šance trestuhodně nevyužila. Do vedení ji dostal v 19. minutě Suchý, který po kolmé přihrávce přeloboval brankáře. Po změně stran se hra vyrovnala a hosté nechali domácí vypít kalich hořkosti až do dna. Po hodině hry Žila vyrovnal, stejný hráč zápas i rozhodl, když mu k tomu pomohl hodně nejistý zákrok brankáře Soukupa. Tomu propadl míč mezi rukama.
Góly: 19. Suchý – 62. a 78. Žila. Rozhodčí: Kopřiva. ŽK: 3:2. Diváci: 80. Poločas: 1:0. Štoky: T. Kubát (17. Gleixner) – Miksa, Kubík (22. Holík), M. Dáňa, Stehlík, J. Kubát, Havel, A. Dáňa, J. Dáňa (88. Brož), Žila, Lóži.

LÍPA – LEDEČ N. S. 3:3
Lípa už v 8. minutě prohrávala, když rychlý brejk zakončil Šotola. Jenže hned vzápětí se po pěkné křídelní akci trefil Špiňar. Poté se hlavně bojovalo o střed pole, kde měla navrch Ledeč. Při nástupu do druhého poločasu se chyby nevyvarovali domácí a tu potrestal Trpišovský. Pak se ale domácí zvedli a dvěma góly otočili vývoj utkání. Jenže další chybou se připravili o tři body. Nedorozumění brankáře a obrany potrestal Filip Gramer.
Góly: 9. a 56. Špiňar, 70. J. Prokš – 8. Šotola, 47. Trpišovský, 78. F. Gramer. Rozhodčí: Pojezdný. ŽK: 3:2. Diváci: 80. Poločas: 1:1. Lípa: Vašák – J. Kutlvašr, M. Prokš, Špiňar, Sláma (85. Souček) – Starý, M. Fejt, Havel (61. Mareš), J. Prokš – Marek Fejt (68. A. Kutlvašr), Kříž. Ledeč: Bezděk – Hauser, Prchal, F. Gramer, Pešek – Nepovím, Toula, Šotola, Turek (86. Kuja) – Voplakal (71. J. Gramer), Trpišovský.

LUČICE – CHOTĚBOŘ B 2:1
V prvních deseti miutách měli hosté více ze hry a vytvořili si dvě tutovky. Postupem času se hra vyrovnala a domácí šli šťastně do vedení. Sůva se prosadil z nulového úhlu. Hned na to hosté ale Chotěboř přesným centrem vyrovnala. Ve druhém poločase byla lepším celkem Lučice, která šla zaslouženě do vedení. Centr Koláře skončil na hlavě Culky a ten se nemýlil. Hosté se ve zbytku utkání snažili o vyrovnání, ale domácí podržel brankář Šimánek.
Góly: 25. Sůva, 65. Culka – 30. Šimoňák. Rozhodčí: Burza. ŽK: 2:2. ČK: 1:0 (88. Lančarič). Diváci: 50. Poločas: 1:1. Lučice: Šimánek – Pecha, Kreuz, Kolář, Lančarič – Culka, Herman (80. Marek), Sůva, Jiráček (70. Doležal) – M. Dont (78. L. Dont), Nedoma. Chotěboř B: Dobrovolný – Neuvirt, Odvářka, Fiala, Dočkal – Pfeffer, Čapek, Tůma, Krédl – Šimoňák, Benák. Střídali: Kohout, Kodým, Ledvinka.

MÍROVKA – TIS 1:0
V prvních minutách to byla oboustranná oťukávaná. První se osmělili hosté, ale trestný kop se mezi tři tyče nevešel. Ve 28. Minutě měl tutovku domácí Rásl, ale na Havla nevyzrál. O osm minut později se uvolnil Mejstřík a centrem našel Rásla – 1:0. Před poločasem mohl vyrovnat Vacek, jeho hlavička šla nad. Po přestávce našel Semelka dlouhým pasem Mejstříka, na jeho přihrávku Rásl nedosáhl. V závěru mohl pojistit výhru Němec, na Havla nevyzrál, pětiminutový tlak Tisu domácí přestáli a mohli se radovat ze tří bodů.
Gól: 36. Rásl. Rozhodčí: Kůrka. ŽK: 4:1. Diváci: 100. Poločas: 1:0. Mírovka: Bradáč – Dvořák, Vrba, Netopilík, Semrád – Semelka (73. Němec), Mejstřík, Šimon, Freudenreich – Lacina, Rásl (88. Martínek). Tis: Havel – R. Blažek (56. Semrád), Kozlík, Hotn, Mišta – Mareš, Jonák, Kavka, Vacek – Bláha, L. Blažek.