Starší Slovanisté propadli ve všech směrech a prohráli vysoko 4:0. Jejich mladší kolegové dokázali zvítězit 2:0.

DIVIZE ST. DOROSTU U18

SPARTA BRNO – H. BROD 4:0

Od začátku utkání měla Sparta Brno v utkání navrch. Brodským hráčům chyběl pohyb jak s míčem, tak bez něj a tím to soupeři hodně ulehčili. Sparta se ujala vedení, ale vyrovnat mohl Rokos s Haalou. Po přestávce domácí přidali tři góly, a tak rozhodli o svém vysokém vítězství.

„Nezasloužili jsme si na Spartě bodovat. Ta nám ukázala, jak se hraje o divizní body. My jsme hráli III. třídu a nejhorší je, že to některým hráčům vůbec nevadí. Jejich tréninková docházka je katastrofální," zlobil se trenér U18 Ondřej Pavlas.

Poločas: 1:0. H. Brod: Beránek – Burjetka, Jagoš, Adam, Halák – Jaroš (46. Haala), Dvořák, Kliment, Rokos, Vend (60. Ledvinka) – Horn.

DIVIZE ML. DOROSTU U17

SPARTA BRNO – H. BROD 0:2

V prvních dvaceti minutách se hrál opatrný fotbal, ale více míč na kopačkách měli brodští hráči, kteří se snažili kombinovat, ale jejich snažení končilo před pokutovým územím Sparty Brno. Ta se prezentovala převážně nakopávanými míči a jeden z nich podcenil Ladislav Peřina, ale za záchrannou brzdu včasným vyběhnutím zatáhl gólman Vaněček.

Na druhé straně našel parádním centrem L. Peřina hlavu Suka, ale jeho gól pro sporný ofsajd nebyl uznán. Ve 26. minutě si míč narazil Henek, ovšem tváří v tvář gólmanovi Fruhvirtovi branku přestřelil. Zaslouženého vedení se Slovan dočkal až po přestávce. To Prchal našel Henka, který míč prostrčil mezi beky na Suka, a ten na dvakrát překonal domácího gólmana. Rozhodnutí přišlo sedm minut před koncem utkání. Střelec úvodního gólu našel Vránu, který pojistil svým spoluhráčům tři body.

„Kromě posledních deseti minut a dvou pasáží po přestávce musím všechny hráče za výkon pochválit, který byl koncentrovaný a trpělivý. Soupeře jsme po většinu zápasu kombinačně přehrávali a zaslouženě jsme vyhráli. Těší mě i udržené čisté konto," řekl trenér U17 Petr Veselka.

Góly: 61. Suk, 73. Vrána. Rozhodčí: Solfronk. Diváci: 30. Poločas: 0:0. H. Brod: Vaněček – L. Havel II (41. L. Havel I), Prchal, Paušíma, L. Peřina – Henek, J. Peřina – Suk, Vrána, Fišer (49. Tajovský) – Vácha (41. Mašek).