Starší dorostenci odvedli solidní výkon, mladší pokračovali ve spanilé jízdě a bez ztráty jediného bodu jsou v čele tabulky.

DIVIZE ST. DOROSTU
SPARTA BRNO – H. BROD 4:1
Proti zkušenému a fyzicky zdatnému soupeři nastoupil Slovan bez omluveného brankáře Žáčka a zraněného Horáka. Domácí se přivalili na hřiště jako velká voda a dali brzo vedoucí gól. Chlapce z Losů to však nezlomilo, hra se zklidnila, i Slovan měl dobré okamžiky, slibných příležitosti však Pleva ani Vedl nevyužili. Přišla však 23. minuta a totální propadák obrany i brankáře a dezorientovaný Bača si dal vlastence. Až do konce poločasu se hrála vyrovnaná partie, místy měli fotbalisté z Vysočiny častěji míč na svých kopačkách, blízko gólu byl Vopršal, tutovku však odmítl.

Do druhého poločasu nastoupili Slovanisté s odhodláním pokusit se o zvrat zápasu a čtvrthodinku měli opět navrch. V polovině střetnutí po dlouhém autu domácích přišel další kiks celého kolektivu, čímž bylo o osudu zápasu rozhodnuto. Až do konce střetnutí se hrálo s nasazením, zkušení Brňané dali čtvrtý gól opět do otevřené obrany, čestný úspěch Slovanu potom zaznamenal Pleva. „Výsledek je pro nás krutý, přispěli jsme k němu vlastními chybami. Jinak mělo utkání oboustranně slušnou úroveň, bylo se na co dívat. Věkově starší a fyzicky zdatnější soupeř nás zaskočil v úvodu zápasu a potom si již výhru zkušeně ohlídal. Chlapci až na zmíněné a trochu zbytečné chyby předvedli pohlednou kopanou, pochvalu si zaslouží opravdu dobře hrající útočník Vopršal," shodl se tandem Ján Bdžoch a Jan Tuhý.
Gól H. Brodu: Pleva. Poločas: 2:0. H. Brod: Pazderka – A. Polívka (73. Šotola), Svoboda, Bača, Vařejka – Štědrý, Henek (68. Tuhý), Pleva, Vendl (73. Halák), Horáček (46. Horn) – Vopršal.

DIVIZE ML. DOROSTU
SPARTA BRNO – H. BROD 1:3
Mladší dorostenci Slovanu vlétli na Spartu jako uragán. Jejich tlak vyústil v šesté minutě faulem a kopal se pokutový kop, který Prchal s přehledem proměnil – 0:1. O čtvrt hodiny déle se nadvakrát prosadil opět Prchal a poslal své spoluhráče do dvougólového vedení. Do poločasu chyboval brodský gólman a umožnil domácím snížení na 1:2.

Po přestávce nastoupil do hry Adam Polívka a jeho přítomnost byla na hřišti znát. V 65. minutě našel před brankou Roseckého a ten rozhodl definitivně o třech bodech.

„Co je nám platná stoprocentní bilance, když se na naši hru nedá moc dívat. Tohle je nejdůležitější věc, kterou chceme změnit," říká náročný trenér Tomáš Bárta.
Góly H. Brodu: Prchal 2 (1 z PK), Rosecký. Poločas: 1:2. H. Brod: Beránek – Jaroš, Jagoš, Burjetka (67. Báča), Vácha (41. Polívka) – Franc, Rosecký (71. Pazderka), Klement – Svoboda, Prchal, Němec (58. Pleva).

Alois Veselka, Petr Veselka