I. ŽÁKOVSKÁ LIGA – SpSM

U15

H. BROD – ZNOJMO 1:4
Ve druhé minutě se soupeř po dlouhém míči, který podběhli oba stopeři Slovanu a Král ho následně nezahrál, ujal vedení. Po podobné situaci zahrál Žáček ve vápně rukou, ale soupeř z penalty přestřelil.

Později přišel další dlouhý míč za obranu a soupeř šel do dvougólového vedení. Opět byl Kandr u míče dříve, ale opakovala se situace z druhé minuty. Ve 25. minutě dal dlouhý míč křížem za obranu Gron a Voborník snížil na 1:2. Jenže hned poté vyvezl míč stoper Žáček, soupeř mu ho vzal a dírou mezi zbylými obránci vyslal kolmici na útočníka, který se opět v samostatném nájezdu nemýlil.

„V kabině byla bouřka, ale ke zlepšení to nevedlo. Obrana se sice zlepšila, přestala dělat hrubé chyby, ale záloze došel po 10 minutách, ve kterých jsme měli nějaké náznaky šancí dech. Útok spolu nespolupracoval, hráči byli příliš daleko od sebe a tak to bylo z naší strany až smutné. Soupeř uzavřel účet utkání po centru zprava. Míč přeletěl Kandra a hráč Znojma na zadní tyči uklízel do prázdné branky. Někdy si říkám, jestli má smysl něco říkat, něco malovat na taktickou tabuli. Taktický příkaz pro úvodní minuty zněl, zezadu vše důrazně pryč, pozor na dlouhé balony Znojma. No a přišly takto dva góly plus penalta. V kombinaci dopředu potřebujeme více spolupráce, než aby kdokoliv hrál jen na sebe. Uvidíme v Třebíči," řekl brodský trenér Ondřej Pavlas.

Gól H. Brodu: Voborník. Poločas: 1:3. H. Brod: Kandr – Král, Žáček, Nápravník, Kučírek – Jirák (55. Ranecký), Pabousek, Karlík, Chalupa (50. Březina) – Voborník, Gron.

U14

H. BROD – ZNOJMO 4:0
„Dnešní utkání se hodnotí vesele. Naše hra byla nápaditá, rychlá, většina útoků byla zakončena. Soupeř hrál velice dobře, fotbalově a každopádně přispěl k vysoké úrovni tohoto utkání. Z jeho pohledu je výsledek možná až příliš krutý. Každopádně my jsme zaslouženě vyhráli a naší hlavní devizou byl čítankově vyvážený týmový výkon, za který jsme hráčům po utkání poděkovali. Dnes jsme neměli na hřišti post, který by byť jen lehce zaostával. Obrana řešila situace opět s přehledem, spolupráce s gólmanem perfektní, ukázkově se zastupovala a zajišťovala, záloha rozdávala křídelní pasy do náběhů a do zakončení jsme se důrazně tlačili. V neděli nás čeká vedoucí tým soutěže Třebíč a tam bychom chtěli náš dnešní výkon zopakovat," konstatoval trenér brodské U14 Pavel Pavlík.

Góly: Forman, Jiránek, Balliš, Šrámek. Poločas: 1:0. H. Brod: Mazánek – Bouchner, Malimánek, Trinh, Luňáček (35. Gruber), Morávek – Coufal, Pavlovič (50. Šrámek), Kaman, Kohout (58. Jiránek) – Forman (55. Balliš)

U13

H. BROD – KROMĚŘÍŽ 11:3
„Kluci podali velmi dobrý výkon a vítězství je jim odměnou za tvrdou práci v trénincích. Samozřejmě ještě máme mnoho práce před sebou, abychom se dobře připravili na přechod na velké hřiště, ale je vidět, že pokud se kluci soustředí a dělají jak v tréninku, tak v zápase vše na 100 %, tak je poté sladká odměna v podobě vítězství nemine. Vyzdvihnout musíme individuální výkon Tomáše Fejta, který byl jednoznačně nejlepším hráčem utkání," zhodnotil zápas trenér Pavel Mazánek.

Góly: Blažej 3, Šimánek 2, Žáček 2, Böhm, Kaman, Fejt, Kubát. Poločas: 7:2. H. Brod A: Kolář – Staněk, Bártok, Böhm – Šoposki, Trinh, Kaman – Blažej (Petr). H. Brod B: Synecký – Fejt, Ešner, Kubát – Šimánek, Miška, Novák – Žáček.

U12

H. BROD – KROMĚŘÍŽ 5:6
„Reparát za nepovedený výkon proti Zbrojovce se mladým slovanistům podařilo složit. Tedy alespoň po herní stránce. I v kombinované sestavě a se sedmi hráči ročníku 2004 jsme byli po většinu utkání lepším mužstvem a dokázali si vytvořit mnoho brankových příležitostí. Ovšem s jejich proměňováním jsme stále na štíru – pokud by se nám podařilo proměnit více brankových příležitostí, mohli jsme dobrý výkon podtrhnout i lepším výsledkem," nechal se slyšet brodský trenér Tomáš Tůma.

Góly: Miška 2, Rázl, Krupauer, Cenek – Nohava 3, Jiřík, Vytiska, Bartoněk. Poločas: 3:4. H. Brod A: Gron – Rázl, Zelenka, Tůma, Stojánek, Miška, Krupauer, Cenek. (Líbal, Vítů). H. Brod B: Janota – Veselovský, Prokop, Polák, Piskač, Panský, Nový, Palán (Eisenvort).