V Náměšti nad Oslavou se utkalo 24 týmů a do Velkého finále postoupili hráči FC Velké Meziříčí a FC Slovan Havlíčkův Brod.

Turnaje se zúčastnil i patron projektu a hráč olomoucké Sigmy Michal Vepřek: „Líbí se mi, že na turnaji hraje plno dětí, kteří mají o fotbal zájem. Když mi bylo 10, tak podobné turnaje nebyly. Vzpomínám si, že první větší turnaj jsem hrál v jedenácti nebo ve dvanácti," uvedl Michal Vepřek, který jarní část nejvyšší fotbalové soutěže odehrál na hostování ve Vysočině Jihlava. A právě jihlavský tým byl v Náměšti favorit na celkové vítězství. V semifinále ale Jihlavu porazil Havlíčkův Brod 6:3. Ve druhém semifinále se utkalo Velké Meziříčí se Slavojem Polná, která v roce 2013 hostila Velké finále. Fotbalové naděje Polné, které na turnaji svým výkonem příjemně překvapily, ale Meziříčí podlehly 2:18. Zápas o třetí místo byl jasně v režii Vysočiny, která Polnou zdolala 23:1. Finále začalo vyrovnanou hrou a ani jeden tým neměl na delší dobu herní převahu. Meziříčí o svém vítězství rozhodlo až ve druhém poločase, ve kterém čtyřmi rychlými góly pokořilo obranu soupeře a vyhrálo 12:4.

„Pro celý klub je to velký úspěch a je to paráda. Chtěli jsme se dostat do semifinále, takže celé finále byl bonbonek navíc," uvedl trenér Velkého Meziříčí Jan Šimáček.  „Já hodnotím turnaj velice pozitivně. Prohráli jsme jen finále, ale na Velké Meziříčí jsme prostě neměli. Nejhezčí zápas jsme odehráli v semifinále s Jihlavou. Všechny moc chválím, jmenovitě Jakuba Svobodu," řekl brodský trenér Tomáš Beran. Každé regionální kolo se vyhlašují i individuální ocenění a v Náměšti nabídla volba pro nejlepšího hráče velké drama. Stejný počet hlasů od trenérů získali čtyři hráči a o tom opravdu nejlepším musely rozhodnout pokutové kopy. Ze čtveřice Martin Kožnar (Ivančice), Vojtěch Kučera (Velký Beranov), Štěpán Šimánek (Velké Meziříčí) a Jakub Svoboda (Havlíčkův Brod) byl nejlepším exekutorem Martin Kožnar: „Trošku jsem se bál, ale věřil jsem si. Nejraději střílím nártem k tyči."