H. BOROVÁ – H. BROD B 0:1
Domácím chyběli dva hráči základní sestavy Sobotka a Frühbauer, a to bylo na jejich hře znát. V prvním poločase byli hosté pohyblivější, agresivnější a šli do vedení, když se ve 27. minutě prosadil Látera. Klíčový moment přišel těsně před koncem poločasu, kdy Borová neproměnila penaltu. Po změně stran byl soupeř aktivnější, ale postupem času začali domácí tlačit, ale nebylo jim to nic platné. Žádnou ze šancí neproměnili. Ovšem své brejky trestuhodně neproměňovali ani hosté.

Góly: 27. Látera. Rozhodčí: Rosický. Bez karet. Diváci: 39. Poločas: 0:1. H. Borová: Pavel Veselý – A. Chlubna, Kučera, Votava, Blažek – Havlíček (83. Novotný), J. Chlubna (61. Němec), Paušíma, Béna, Antl – Petr Veselý. H. Brod B: Prokop – Molák, Hloušek, Halák, Horn – Pabousek, Sůva (62. Žáček), Karlík, Látera – Němec, Fišer (74. Cakl).

TELČ – CHOTĚBOŘ B 2:0
Domácí začali hodně svižně, vytvořili si tlak a několik přímých kopů, z čehož také pramenila vedoucí branka Klobasy, který se prosadil z dorážky. Hosté se snažili kombinovat, ale jejich akce končily na vápně. Telč se spoléhala na brejky. Klobas mohl zvýšit, ale svůj únik neproměnil. A reparát nesložil ani v další své šanci, kterou zakončil vedle. Rezerva Chotěboře nebyla ve vápně vůbec nebezpečná, zkoušela to tedy z dálky, ale její pokusy šly vedle. Telč čekala na chybu soupeře a pojistku, a také se dočkala, když Procházka zvýšil na 2:0. Všohájek pak trefil po rohu břevno. Pečetit výhru mohl Švec, ale z úhlu pálil dvakrát vedle.

Góly: 12. Klobas, 63. Procházka. Rozhodčí: Štefek. ŽK: 1:1. Diváci: 105. Poločas 1:0. . Chotěboř B: Chalupa – Neuvirt, Čapek, Tůma, Ledvina (72. Málek) – Běloušek, Somerauer, Veselý, Krédl (52. Chlad) – F. Janda, V. Janda.

LEŠTINA – MÍROVKA 4:1
Prvních deset minut zápasu patřilo hostujícímu nováčkovi, který z toho vytěžil penaltu, kdy musel Aubrecht zatáhnout za záchrannou brzdu. Pokutový kop s přehledem proměnil Kaplan. Leština pak musela hru překopat a začít hrát s rozumem. To se povedlo, a změna také přispěla k otočení výsledku. Nejprve se kopala penalta po faulu na Štrose a tu s přehledem kopl Mišovic. O chvíli později stejný hráč poslal svůj tým do vedení. Po změně stran ještě domácí zaslouženě přidali dvě branky a ponechali si tři body doma. Mírovka se sice snažila s výsledkem něco udělat, ale k vážnější šanci ji domácí nepustili.

Góly: 33. a 37. Mišovic (první z PK), 53. T. Aubrecht, 92. Bránik – 12. Kaplan (PK). Rozhodčí: Beneš. ŽK: 4:3. Diváci: 150. Poločas: 2:1. Leština: Novotný – T. Aubrecht, Proněk, Čáslavský, Pajer – Forejt, Čuřík, Císař (56. Bárta), Pleva – Štros (79. Bránik), Mišovic (88. Matějka). Mírovka: Berky – Dvořák, Rásl, Šíma, Martínek – Lacina, Kaplan, Zacha, Němec – Valášek (75. Semelka), Böhm.

SVĚTLÁ N. S. – BEDŘICHOV
Odloženo na 16. 8. v 16.30