H. BROD B – VĚŽNICE 2:4
Už v páté minutě předvedl pěknou akci Tuhý a jeho přihrávku nekompromisně zužitkoval Fialka – 1:0. O deset minut později se hosté dostali k rohovému kopu, který zahrál Prokeš a Chalupník se hlavou nemýlil – 1:1. Po půl hodině hry vyšel Věžnici další brejk, kdy se ke střele dostal Šimoníček. Hosté mohli jít dokonce před odchodem do kabin do dvougólového vedení, ale Šejstal nepochopitelně v koncovce selhal a hned z protiútoku vyrovnal Teplan. Ve druhém poločase se už domácím hráčům nechtělo běhat, což se projevilo na jejich profesorským fotbale. Pochopitelně za to byli dvakrát potrestáni, kdy Rezničenka překonal Pertlíček se Šejstalem. Když v závěru byl ještě vyloučen brodský Zimprich.
Góly: 5. Fialka, 45. Teplan – 15. Chalupník, 27. Šimoníček, 76. Pertlíček, 79. Šejstal. Rozhodčí: Polák. ŽK: 2:2. ČK: 1:0 (85. Zimprich). Diváci: 100. Poločas 2:2. H. Brod B: Rezničenko – Molák, Novotný, Horák, Vendl – Tuhý (60. Zimprich), Kuchta, Fialka (46. Báča), Štědrý – Nechvátal (70. Udržal), Teplan. Věžnice: D. Drahoš – Novotný, Chalupník, Fikejz, A. Drahoš – Prokeš, Šimoníček, Mottl, Štohanzl (82. Kunc) – Šejstal, Pertlíček (90. Laštovička).

LEŠTINA – HABRY 0:1
Leština předvedla v derby nejhorší utkání na podzim. Hráči domácího týmu byli i všeho pozdě. Habry se tak zaslouženě dostaly do vedení. Když po chybě brankáře zahrávaly rohový kop, ten sice domácí odvrátili, ale míč se vrátil na penaltu a Vlček už měl jednoduchou pozici. Po změně stran se sice Leština zvedla, ale Habry si vítězství pohlídaly.
Góly: 32. Vlček. Rozhodčí: Doskočil. ŽK: 2:1. Diváci: 180. Poločas: 0:1. Leština: Najbrt – T. Aubrecht, Proněk, Čáslavský, Forejt – Prchal (83. Bárta), Karel, Piskač, Mišovic – L. Aubrecht (55. Sobek), Poul. Habry: Novotný – Vavřička, Janouch, Klouček (73. Kvanka), Stránský – Michal, Kudláček, Korel, Vlček – Bělák (86. Desenský), Moravec (79. Dibelka).

SLAVOJ POLNÁ B – H. BOROVÁ 0:4
V úvodu utkání mohl skórovat domácí Tomas, ale jeho střela těsně minula branku, následně pálil vedle i Diviak. V 7. minutě se zranil domácí kapitán Gondek a s polenským týmem to šlo z kopce. Otěže utkání převzala Havlíčkova Borová. Nejprve mohl skórovat dvakrát Šrámek, ale v koncovce zklamal. V 18. minutě obešel Provazník domácího gólmana, ale trefil jen tyč. Za další minutku si dvojice souboj zopakovala, ale Rychtecký ještě udržel čisté konto. V 31. minutě po střele Fikara už ale kapituloval.

Po změně stran přichystal Diviak loženku Solařovi, ale Veselý zasáhl skvěle. Na druhé straně propálil Kučera vše, co mu stálo v cestě, a rázem to bylo už 2:0 pro Borovou. Frustrace domácích vrcholila, když Rychtecký špatně rozehrál a po Provazníkově přihrávce měl Němec snadnou práci. Kalich hořkosti dopil domácí tým minutku před koncem po Fikarově gólu.
Góly: 31. a 89. Fikar, 63. P. Kučera, 73. Němec. Rozhodčí: Šimák. ŽK: 3:2. Diváci: 85. Poločas 0:1. H. Borová: P. Veselý – Havlíček (78. Antl), Chlubna, T. Kučera, Fikar – J. Veselý, Šrámek (55. Němec), Blažek (84. Hospodka), Provazník – P. Kučera, Frühbauer.

POHLED – DOBRONÍN 2:3
Pohled chtěl odčinit nepříznivou bilanci s Dobronínem, kterého ještě v soutěži nikdy neporazil. Hroutit plány se začali už ve 14. minutě, kdy si gólman Vašíček dal smolný vlastní gól. Ve 20. minutě domácí obrana nepohlídala T. Sedláčka, a bylo to 0:2. Po přestávce se zápas díky nepřesným výrokům rozhodčích vyhrotil a hrálo se hodně nervózně. Domácí poslali do hry třetího útočníka Jiřího Poláka, který hru vpředu oživil. Nejdříve ale Michal Sobotka proměnil pokutový kop a po něm Polák hlavou vyrovnal. O chvíli později mohl Polák chytrou střelou zápas otočit, ale trefil pouze břevno. Na druhé straně hosté proměnili T. sedláčkem další brejk. Vyrovnat mohl Moučka, ale na brankové čáře trefil obránce a v poslední minutě měl pohled smůlu, když trestný kop směřující do šibenice hostující obránce vyhlavičkoval.
Góly: 61. M. Sobotka (PK), 64. Polák – 14. vlastní, 20. a 71. T. Sedláček. Rozhodčí: Machát. ŽK: 4:3. ČK: 0:2 (80. T. Sedláček, 85. P. Meloun). Diváci: 80. Poločas: 0:2. Pohled: Vašíček – Siebenbürger, M. Sobotka, V. Pospíchal, L. Sobotka – Zych, Klement, Polák, Paušíma – Moučka, Janďourek.