ŠTOKY – POHLED 0:3
V prvních dvaceti minutách byly lepší domácí Štoky, ale při třech gólových příležitostech se vyznamenal gólman Růžička. Po půl hodině hry překonal Uhlíře v domácí brance Slanař. O tři minuty později se k trestnému kopu postavil Janďourek, a ten se trefil přesně 0:2. Potom 3toky vrhly všechny síly do útoku a Pohled mohl z brejku trestat. Individuální akci předvedl Klemen, který udělal kličku gólmanovi a s přehledem zavěsil na 0:3.
Góly: 30. Slanař, 33. Janďourek, 85. Klement. Rozhodčí: Kliner. ŽK: 1:4. Diváci: 60. Poločas: 0:2. Štoky: Uhlíř – Miksa, Kunc, Havel, Stehlík – J. Kubát (62. T. Kubát), Pospíchal (73. Šprla), Vodička (69. Podrazský), Prokš – Žila, Lóži. Pohled: Růžička – Pospíchal, Eis, Polák, Sobotka – Doležal, Slanař, Klement, Freundenreich – Šnobl (87. Kounek), Janďourek.

VĚŽNICE – H. BROD B 2:0
Domácí fotbalisté měli do hry více chuti a to se na průběhu zápasu podepsalo. Už po čtvrt hodině hry mohl Šimoníček poslat Věžnici do vedení, ale Soukal ho vychytal. Ve 24. minutě se stejná situace opakovala, tentokrát byl úspěšný domácí útočník – 1:0. Rozhodnutí přišlo v 64. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Havlíček. „Hosté mě zklamali, neměli vyloženou šanci. Hrají o záchranu a nepřijeli ani nijak posíleni o hráče áčka," řekl věžnický předseda Bohuslav Chalupník.
Góly: 24. Šimoníček, 64. Havlíček. Rozhodčí: Jahoda. ŽK: 1:3. Diváci: 60. Poločas: 1:0. Věžnice: Šrámek – Kunc, Fikejz, Marek Chalupník, Staněk – Kölbl, Havlíček, Pertlíček (80. Milan Chalupník), Bahounek (86. Vlach) – Šimoníček, Šejstal. H. Brod B: Soukal – Koblížek, Vrba, Mazánek, Mišta – Udržal (54. Jakeš), Zimprich, Fialka, Polívka (59. Beran) – Teplan, Krejdl.

LEDEČ N. S. – BEDŘICHOV 3:1
Již úvodní útok dokázali Ledečtí proměnit v branku. Po faulu ve vápně byla nařízena penalta, kterou sice Žemlička neproměnil, z následné dorážky byl ale úspěšný Klaus. Domácí pozornou obranou nepouštěli hosty do zakončení a po přestávce skórovali podruhé.
V úniku se trefil Martínek. Následně výhodu pokutového kopu dostal i Bedřichov a naději na body trefil Mašek. Hosté tak v závěru otevřeli hru, ovšem nepokryli Toulu, který pláchl obraně a pojistil výhru.
Góly: 2. Klaus, 53. Martínek, 88. Toula – 60. Mašek (PK). Rozhodčí: Čamra. ŽK: 0:0. Diváci: 60. Poločas: 1:0. Ledeč n. S.: Vavřička – Prchal, Martínek, F. Grammer, Žemlička (63. Kuja) – Pánek, Toula, J. Grammer (87. Staníček), Klaus – Příhoda, Šenk.

LUKA N. J. – HERÁLEC HB 1:1
Domácí měli po celé utkání mírnou územní převahu, kterou v 58. minutě přetavil Hrdlička ve vedení. Po vstřelení gólu se dostali do několika slibných šancí, které ale nevyužili, a tak přišel trest. Po standardní situaci se hlavou prosadil Hrala. Luka už odpověď na tuto branku nenašla a tak se oba soupeři rozešli smírně.
Góly: 58. Hrdlička – 75. Hrala. Rozhodčí: Masopust. ŽK: 1:4. Diváci: 100. Poločas: 0:0. Herálec: Koubek – Bártl, Klement, Pacík, Stojan – Hrala, Pátek, Ganobjak, Komůrka – Dvořák, Filipský (57. Vrána, 89. Kohout).

TŘEŠŤ – SVĚTLÁ N. S. 0:2
Domácí začali zakřiknutě, naopak Světlá byla častěji u balonu. Z jejího tlaku se narodil také první gól, když se v 19. minutě prosadil po rohovém kopu Valenta.

Hned po rozehrávce hrubě chyboval stoper domácích a Křikava se nemýlil – 0:2. Do konce poločasu měli domácí platonický tlak, žádnou větší šanci si ale nevytvořili. Po změně stran se Třešť snažila s výsledkem něco udělat. Krejčí ale svou příležitost nevyužil. Hosté podnikali rychlé protiútoky, ve kterých byli nadále nebezpeční. Branka už ale ani na jedné straně nepadla.
Góly: 19. Valenta, 20. Křikava. Rozhodčí: Stratený. ŽK: 2:1. Diváci: 100. Poločas: 0:2. Světlá: Adamec – Náděje, Machala, Rezek, Valenta (56. Vodička) – Pohnětal, Jelínek, Císař, Dvořák – Křikava, Štros.

SKUPINA B

STONAŘOV – PŘIBYSLAV 1:3
Hosté se dostali brzy do vedení, radovali se po sražené Strašilově střele z 25 metrů. Domácí se snažili vzpamatovat se z rychlého direkt a to se jim podařilo v 18. minutě. Míč putoval po ose Čumpl, Šmarda, Příhoda a posledně jmenovaný vyrovnal. Další šanci měl opět Příhoda, kterého šedesátimetrovým pasem oslovil Kožojed, ale situaci na velkém vápně nevyřešil dobře. Potom už začali zase hrát hosté. Pumelici Pochopa ve 33. minutě Krupica vyrazil na roh, ale prakticky vzápětí se prosadil po centru Krčála a zvýšil na 1:2. Po změně stran začali domácí dvacetiminutovým náporem, ale ten se potom rozplynul. V 63. minutě navíc Krčál nastřelil břevno a o dvacet minut později definitivně rozhodl Škacha, který si však míč pravděpodobně zpracoval rukou. Domácí mohli ještě zápas zdramatizovat, ale Příhoda nedal v 85. minutě penaltu a dorážející Nikrmajer trefil jen tyč.

„Hosté si už potom zápas pohlídali, byli fotbalovější a zaslouženě vyhráli," přiznal stonařovský trenér Zdeněk Štancl.
Góly: 18. M. Příhoda – 9. Strašil, 35. Pochop, 84. Škacha. Rozhodčí: Sochor, ŽK: 2:1. Diváci: 80. Poločas: 1:2. Přibyslav: Holcman – Říha, Svoboda, Krčál, Smejkal, Strašil, Pochop, Němec, Vykoukal, Buben, J. Vopršal, (Škacha, Flekal, M. Vopršal).