H. BROD B – TŘEŠŤ 1:0

V prvním poločase měli domácí více ze hry. V 17. minutě se k trestnému kopu postavil Kuchta a Nechvátal na dvakrát překonal gólmana Bachmana. Zvýšit mohl do poločasu Halamka, ale jeho chytrý pokus patičkou dokázali obránci z brankové čáry odkopnout. Potom se hra v poli vyrovnala, ale příliš oslnivý fotbal se nehrál. Hosté se do šancí nedostávali vůbec. Na druhé straně spálil dvě šance Provazník a v závěru se vyznamenal Soukal při trestném kopu Třeště.

Gól: 17. Nechvátal. Rozhodčí: Rosický. ŽK: 1:0. Diváci: 150. Poločas: 1:0. H. Brod B: Soukal – Molák, Halamka, Nechvátal, Koblížek (46. Provazník) – Báča (89. Sůva), Hübner, Kuchta (71. Fialka), Vacek – Krejdl (62. Udržal), Zimprich.

POHLED – KAMENICE N. L. 1:4

Domácí dobře začali a do úvodní branky Klementa diktovali tempo hry. Pak ale převzali otěže hosté a během tří minut skóre otočili. Ze dvou rychlých protiútoků těžili Hadač s Dvořákem. I po poločase Kamenice hrála ze zabezpečené obrany a pokračovala v protiútocích. Na 3:1 z pohledu Kamenice zvýšil svým druhým gólem Hadač a poslední branku přidal Zahradník z pokutového kopu.

Góly: 28. Klement – 30. a 65. Hadač, 31. Dvořák, 80. Zahradník (PK). Rozhodčí: Obrtlík. ŽK: 4:4. Diváci: 80. Poločas: 1:2. Pohled: Růžička – Posíchal, Eis (79. Mak), Sobotka, Polák – Venc (30. Doležal), Slanař, Klement, Moučka (80. Freundenreich) – Zich, Janďourek (75. Schaferhans).

ŠTOKY – PELHŘIMOV B 3:0

Domácí byli od úvodních minut důraznějším a lepším celkem. Vytvořili si i několik gólových příležitostí, z nichž tři proměnili. Hosté byli o něco techničtější, ale bez gólového efektu. Po půl hodině hry se hlavou trefil Bošacký.  Po změně stran pak Štoky vstřelily další dvě krásné branky. Nejprve se z přímáku ze třiceti metrů trefil pod břevno Stehlík, a jeho pak napodobil v 77. minutě Jakub Loži.

Góly: 30. Bošacký, 57. Stehlík, 77. J. Loži. Rozhodčí: Masopust. ŽK: 0:3. Diváků: 50. Poločas: 1:0. Štoky: T. Kubát – Miksa, M. Kubík, Netolický, Stehlík – Havel, Holík, Pospíchal (60. Brož), Bulant – Bošacký (67. Ambrož), J. Loži.

LEŠTINA – BEDŘICHOV 6:3

Domácí začali utkání velmi aktivně a soupeře svým presem zaskočili. Hned v 7. minutě se ujali vedení, když se trefil z dorážky Bárta. Hosté začali hrát až od dvacáté minuty, ale ve 34. minutě je ještě trestal Mišovic. Jenže do přestávky dokázal Bedřichov vyrovnat Maškem a Volákem. A to pak byla v domácí kabině pořádná bouřka.

Po změně stran se strhla přestřelka. Domácí nejprve odskočili na rozdíl dvou branek, ale hosté se nevzdali a druhým gólem snížil Mašek. Ale Sobek ještě dvěma brankami završil hattrick. „Pro hosty je to ale krutý výsledek," uznal kouč Leštiny František Polák.

Góly: 7. Bárta, 34. Mišovic, 47. Karel, 49., 62. A 69. Sobek – 38. A 50. P. Mašek, 42. Volák. Rozhodčí: Porubka. ŽK: 2:2. Diváků: 250. Poločas: 2:2. Leština: Koudelka – Proněk, T. Aubrecht, Karel, Prchal (75. Hospodka) – Klaus (86. Pajank), Forejt, Piskač, Mišovic (70. L. Aubrecht) – Bárta, Sobek (83. Prášek).

DOBRONÍN – VĚŽNICE 2:2

Začátek měli pod kontrolou domácí, ale hosté se dostávali do šancí po dlouhých nákopech, a právě jednu ze standardek využil nepokrytý Šimoníček, který napálil míč pod břevno. Dobronínští se ale otřepali a do poločasu dokonali obrat. Po perfektní přihrávce Záškody zakončoval Tomáš Sedláček a tentýž hráč díky agresivnímu napadání  prostřelil Drahoše podruhé.

V úvodu druhého dějství se hrálo podle not hostů, kteří začali napadat a dostali domácí pod tlak. Ti díky gólmanu Chvátalovi přežili dvě velké šance, a pak mohli několikrát rozhodnout. Jenže Tomáš Sedláček své dva úniky nedal, stejně tak i Vaněk. A když Petruš ze tří kroků překopl a Cinkovu parádní střelu pokryl Drahoš, přišlo staré známé „nedáš, dostaneš". Dlouhý nákop a odražený balon se dostal k Šejstalovi, a ten určil konečnou podobu výsledku.

Góly: 21. a 45. T. Sedláček – 13. Šimoníček, 76. Šejstal. Rozhodčí: Budín. ŽK: 2:1. Diváci: 120. Poločas 2:1. Věžnice: Drahoš – Bahounek, Smutný, Havlíček, Fikejs – Motl, Kölbl (66. Brykner), Šimoníček (25. Adamec), Chalupník – Šejstal, Pertlíček.