PŘÍPRAVNÉ UTKÁNÍ

TÁBOR – H. BROD 2:3

Po hrubých chybách hosté inkasovali v prvních třech minutách dva góly. V patnácté minutě při nich stálo štěstí, když za překonaného Pazderku chytala tyč.  Poté se oklepali a začali domácí přehrávat. Odměnou jim bylo během osmi minut vyrovnání.

V úvodu druhé půle se ve dvou velkých šancích objevil hostující Hanek. Poprvé ho vychytal domácí gólman a podruhé mířil do tyče. Ovšem z dorážky se nemýlil Rosecký.

Po zbytek zápasu se hrál svižný fotbal, ale do brankových příležitostí se oba celky dostaly až v závěrečných minutách. Na výsledku se ale už nic nezměnilo.

„Začátek utkání byl pro nás hrozivý. Hráči si na sebe a na hřiště stále ještě zvykají. Stále jim chybí lepší prostorová orientace," řekl brodský trenér U19 Ján Bdžoch.

„Ve hře bylo velké množství nepřesností. Je stále na čem pracovat. Dobré utkání odehrál Prchal. Výsledek a přístup hráčů nás potěšil," dodal.

Góly: 1. a 3. Bosnyak – 22. a 63. Rosecký, 32. Vendl. Poločas: 2:2. H. Brod: Pazderka (46. Chalupa) – Franc, K. Svoboda, Horák, M. Svoboda – Vendl, A. Polívka, Hanek, Rosecký – Štědrý, Prchal.