POHLED – LÍPA 2:2
Pohledští fotbalisté, kteří se chtějí vrátit do I. A třídy měli raketový vstup do zápasu. Nejdříve svou šanci nevyužil Rérych, ale o chvíli později připravil šanci Michalu Sobotkovi, který překonal Vašáka. Na druhé straně mohla Lípa vyrovnat, ale Vašíček předvedl parádní zákrok. Potom domácí předvedli parádní akci, kdy Klement prodloužil míč na nabíhajícího Drlíka, a ten posadil míč na hlavu Šnobla – 2:0. Do poločasu měl ještě dvě slibné šance Rérych, ale ten měl v tomto zápase smůlu. Po přestávce Lípa hru vyrovnala a M. Prokš se postaral o snížení. V 59. minutě napřáhl starý a bylo srovnáno na 2:2. Následně se zbytečně nechal vyloučit pohledský Freudenreich. Rozhodnout mohl Drlík, ale Vašák jeho záměr vystihl.

Góly: 12. Michal Sobotka, 15. Šnobl – 49. M. Prokš, 59. Starý. Rozhodčí: Ryšánek. ŽK: 3:5. ČK: 1:0 (60. Freudenreich). Diváci: 85. Poločas: 2:0. Pohled: Vašíček – Martin Sobotka (77. Siebenbürger), Pospíchal, Freudenreich, Gruber (59. Venc) – Rérych, Klement, Slanař, Drlík – Michal Sobotka, Šnobl. Lípa: Vašák – Matěj Fejt, Michal Fejt, Krpálek, M. Prokš – J. Havel, L. Havel (75. P. Souček), Starý, Šimek – Kutlvašr, Vácha (92. Meruňka).

ČERNOVICE – LUČICE 0:1
Fotbalistům Černovic se nevydařil vstup do nové sezóny, doplatili na vlastní nedisciplinovanost. Po celé utkání měli více ze hry rychlí a dobře kombinující hosté, které ve 24. minutě po vyšachování obrany dostal do vedení Blažek. Domácí Paclík zahodil v 63. minutě penaltu. Další šance přišla až v 87. minutě, kdy míč z hlavy Pěnky těsně minul branku hostí. Domácí mnohdy se štěstím podržel gólman Vošahlík.

Góly: 24. Blažek. Rozhodčí: Novák. ŽK: 3:2. Diváci: 80. Poločas: 0:1. Lučice: Svoboda – Doležal, Pecha, Pavlík, Megela, Jonáš, Vrána, Blažek, Herman, Švec, Lančarič.

ROZSOCHATEC – ŽDÍREC N. D. B 4:1
Nováček soutěže zvládl výsledkově premiéru na jedničku. Už v 5. minutě šel do vedení zásluhou Martina Vence. Stejný hráč přidal druhou branku, ale hostům se do poločasu povedlo snížit Břízou. Jenže po změně stran se trefovali jen domácí, a nakonec vyhráli 4:1. „Hosté byli lepším týmem, ale nám se dařily protiútoky. V první půlce měli hosté velké závary, ale podržel nás brankář. Po změně stran nás zatlačili, ale my jsme proměnili šance po jejich chybách. Hodně nám to usnadnili,“ řekl domácí trenér Jakub Fiala.

Góly: 5., 28. a 58. M. Venc, 84. Pelikán – 35. Bříza. Rozhodčí: Pavlas. ŽK: 1:0. Diváci: 111. Poločas: 2:1. Rozsochatec: Peňáz – Meloun, R. Venc, Brož, Plodík – Jelínek (77. Sizov), Bílek, Fousek (69. P. Dundáček), D. Dundáček – M. Venc (87. Svoboda), Pelikán. Ždírec n. D. B: Fousek – Marek (72. Culek), Pleva, Dočekal, Veselský – Čalkovský, Jan Matějka, Máša (75. M. Vomela), Bříza (62. Fajt) – Pospíšil, Šír.

ŠTOKY – S. RANSKO 5:0
V prvním poločase bylo na hřišti jedno mužstvo. Domácí byli lepším týmem, ale brankově to nedokázali vyjádřit. Trefil se pouze těsně před koncem poločasu Aleš Dáňa. Hned po návratu z kabin přišel asi rozhodující moment utkání, kdy na 2:0 zvýšil Bošacký. Domácí nováčka tlačili, navíc Ransko šlo v 54. minutě do deseti, když se nechal vyloučit Novosad. A tak byla otázka, kolik branek ještě padne a padly tři. Hattrickem se blýskl Žíla.

„My jsme ještě nedali minimálně pět vyložených šancí. Soupeř vystřelil jednou na branku, v prvním poločase hrozil jen z dlouhých nákopů,“ řekl domácí trenér Radek Palán.

Góly: 43. A. Dáňa, 46. Bošacký, 55., 60. a 71. Žíla. Rozhodčí: Nenadál. ŽK: 1:3. ČK: 0:1 (54. Novosad). Diváci: 50. Poločas: 1:0. Štoky: Uhlíř – Miksa, Gleixner (80. Fic), Kubát, Havel (55. Šprla) – A. Dáňa, J. Dáňa, Bošacký (62. Holík), Vodička – Žila, Lóži. S. Ransko: Žák – Novosad, Říha, M. Janáček, Ročárek – Havlíček (71. Holcman), J. Dymáček, Vavroušek (80. Losenický) – F. Dymáček, Pečenka (62. Zvolánek), J. Janáček.

A. DŮL – TIS 2:1
Domácí šli brzy do vedení. Hned v 5. minutě se hra z levé strany přesunula před branku, kde se prosadil Krejčí. Tis poté převzal iniciativu a nováček soutěže se musel hlavně bránit. Ve všech směrech byli hosté až do konce zápasu lepší, ale v koncovce to skřípalo. V druhé půlce se domácí dostali do jediné šance, a Gavaller ji dokázal proměnit – 2:0.
Tisu se povedlo po dvou nastřelených tyčkách a jednom břevně prolomit střeleckou smůlu až v 74. minutě. Z přímého kopu se náramně trefil Šidlák. Jenže to bylo vše, na co se z gólového umu hosté zmohli. Antonínův Důl se tak mohl ve své krajské premiéře radovat z hodně šťastných tří bodů!

Góly: 5. Krejčí, 70. Gavallér – 74. Šidlák. Rozhodčí: Hána. ŽK: 2:2. Diváci: 80. Poločas 1:0. Tis: Sojka (57. Havel) – Bárta (59. Hortenský), M. Kozlík, Sládek, Vala – Rosecký, T. Kozlík, Zezulák, Novotný (28. Benda) – Radil, Šidlák.

HABRY – HUMPOLEC B 5:0
V prvním poločase domácí neproměnili čtyři obrovské šance. Hosté se pokoušeli o brejky, ale většinou je zastavil ofsajd, takže se do vyložené šance nedostali. Ve druhém poločase už domácí otevřeli svou střelnici. Po individuální akci se jako první prosadil Bártík. Stejný muž o šest minut později nahrál Bělákovi, a za dalších deset minut se ukázala stejná dvojice. Bártík se stal hlavním nahrávačem, protože ještě v 77. minutě přihrál na gól Korelovi. Poslední tečku zápasu dal Desenský.

„Se vstupem do soutěže jsem samozřejmě spokojený, doufám, že to bude takto pokračovat. Soupeř byl hodně nervózní a spíše diskutoval s rozhodčím ve druhém poločase, než hrál,“ řekl domácí kouč Jiří Černý.

Góly: 49. Bártík, 55. a 65. Bělák, 77. Korel, 82. Desenský. Rozhodčí: Sýkora. ŽK: 1:4. Diváci: 60. Poločas: 0:0. Habry: V. Krátký – Janouch, P. Vlček (79. Rainiš), M. Vlček, R. Krátký – Korel, Klouček, Vlášek, Desenský – Bělák, Bártík (82. Vavřička).

NOVÝ RYCHNOV – HERÁLEC
Odloženo na 28. 9. V 15.30.