DOBRONÍN – LEDEČ N. S. 1:1
Ledeč na nic nečekala a domácí tým přitlačila do defenzivy. To se Dobronínu moc nelíbilo, chyboval a hrál v křeči. Z toho také pramenil po necelé půlhodině faul u vápna a přímý kop Nepovíma, který nadzvedla zeď, a Kotrba neměl šanci balon mířící do branky zastavit – 0:1. Domácím mohl těsně před pauzou pomoci Meloun, ale ledečský gólman Bezděk svůj tým podržel. Ve druhé půlce se hra zvedla a byla mnohem vyrovnanější. I šancí bylo víc. Hosté sice důkladně hlídali Tomáše Sedláčka, ale v 54. minutě jim veškerá ostražitost byla málo. Cink narýsoval krásnou přihrávku za obranu a domácí kanonýr si věděl rady, a bylo to 1:1.
Góly: 54. T. Sedláček – 28. Nepovím. Rozhodčí: Holub. ŽK: 2:1. Diváci: 156. Poločas 0:1. Ledeč n. S.: Bezděk – Prchal, Gramer, Nepovím, Voplakal (78. Machala) – Bláha, Turek, Trpiškovský (86. Kuja), Toula – Pešek, Šotola.

POHLED – PACOV 4:2
Hned v 1. minutě nacentroval Michal Sobotka do vápna na Šnobla a ten se nemýlil. Hned další útok domácích skončil brankou. Klement našel Lukáše Sobotku a Pohled už vedl o dvě branky. Hosté se gólu dočkali po rohovém kopu hostů. Eis si balon srazil do vlastní sítě. Po přestávce se hra vyrovnala. V 60. minutě se odražený míč dostal k Eisovi a ten se z dvaceti metrů trefil k tyči. Poté byla hra rozkouskovaná a v 83. minutě vykopával pacovský brankář balon. Ten se dostal ke Klementovi, který ze čtyřiceti metrů poslal balon zpátky do sítě. V závěru měl zkrat Lukáš Sobotka, který zezadu fauloval pacovského hráče v pokutovém území. Dostal červenou a Pacov navíc kopal penaltu, kterou proměnil Kabíček.
Góly: 1. Šnobl, 18. L. Sobotka, 61. Eis, 83. Klement – 22. Eis (vlastní), 86. Kabíček (PK). Rozhodčí: Rygl. ŽK: 2:4. ČK: 1:0 (86. L. Sobotka). Diváci: 70. Poločas: 2:1. Pohled: Vašíček – L. Sobotka, Krpálek, Eis, Siebenbürger – Freudenreich, Klement, Slanař, Gruber (90. Šikner) – Šnobl (81. Martin Sobotka), Michal Sobotka.

H. BOROVÁ – POLNÁ B 0:0
V prvním poločase se hrál poměrně nezáživný fotbal s minimem šancí. Domácí si vypracovali dvě gólové příležitosti a hosté rovněž. Ani ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. V 65. minutě, kdy hosté přišli o Kratochvíla, domácí Polnou přimáčkli. Míč z hlavy Antla, který mířil do branky, ale vyhlavičkoval do bezpečí polenský obránce. A když přesně nezakončil ani Blažek, tak se body zaslouženě dělily.
Rozhodčí: Kubeš. ŽK: 4:3. ČK: 0:1 (65. Kratochvíl). Diváci: 100. Poločas: 0:0. H. Borová: Pavel Veselý – Janáček, A. Chlubna, J. Veselý, Blažek – J. Chlubna, L. Kučera, Fikar (56. Petr Veselý), P. Kučera, Antl (78. Béna) – Pecha.

KAMENICE – LEŠTINA 3:1
Domácí nezahájili zápas dobře, hra se jim nedařila. Hosté využili v 8. minutě chyby v obraně, a dobře postavený Forejt střelou k tyči otevřel skóre. Kamenice se pak zlepšila a postupně převzala inciativu. Vyrovnání se dočkala ve 34. minutě, kdy si po rohu vstřelil vlastní gól Pajer. V 51. minutě poslal do vedení domácí umístěnou střelou M. Strašík. Na konečných 3:1 upravil po další kvalitní fotbalové akci T. Hadrava.
Góly: 34. vlastní, 51. M. Strašík, 59. T. Hadrava – 8. Forejt. Rozhodčí: Večeřa. ŽK: 2:1. Diváci: 170. Leština: Novotný – Fiala (64. Prášek), Proněk, Čejka, Čáslavský, Forejt, Prchal, Havel, Císař, Pajer (52. Bárta), Aubrecht (80. Piskač).

PELHŘIMOV B – VĚŽNICE 0:1
Hosté mohli jít do vedení v 18. minutě, ale A. Drahoš penaltou pohrdl, když poslal míč vedle branky. Pak měl dvě šance Kropáček, ale nedal. Ve druhém poločase měli více za hry hosté, útočením hrozil hlavně Smutný, a dvě minuty před koncem rozhodli. Po přesném centru Cakla skóroval věkem ještě mladší dorostenec Kocourek.
Gól: 88. Kocourek. Rozhodčí: Polák. ŽK: 3:2. Diváci: 60. Poločas: 0:0. Věžnice: D. Drahoš – Fikejz, Chalupník, Kocourek, A. Drahoš, Cakl, Fazekaš, Mottl, Kunc, Smutný, O. Prokeš (83. J. Prokeš).

SPEŘICE – HABRY 4:1
Do utkání vstoupili lépe hosté a již ve 4. minutě je dostal do vedení střelou do šibenice Vavřička. Domácí znervozněli a první poločas prakticky prochodili. Po změně stran přišla razantní změna, Speřice přišpendlily soupeře na jeho polovině. Ganobjak sice penaltu v 50. minutě neproměnil, ale góly obstaral Morava. Ten čistým hattrickem rozhodl o vítězství domácích, to v závěru orazítkoval Ganobjak.
Góly: 52., 64. a 73. Morava, 88. Ganobjak – 4. Vavřička. Rozhodčí: Beneš. ŽK: 2:0. Diváci: 100. Poločas: 0:1. Habry: Krátký – Janouch, Vavřička, Bernat, Korel, M. Vlček, Bělák, Desenský, P. Vlček, Stránský, Řezníček.