Ten svoji roli v Brodě potvrdil, jediné dva body mu vzali žáci kategorie U14 za remízu 1:1.

I. ŽÁKOVSKÁ LIGA – SpSM
U15
H. BROD – ZLÍN 0:5
V defenzivním rozestavení 4-5-1 nastoupili starší žáci Slovanu a od začátku utkání se bránili.
„Dobře jsme se posunovali a soupeř nemohl najít cestu k naší bráně. Okénko jsme přiotevřeli v 12. minutě, kdy Peřina špatně odvrátil centrovaný míč, ale soupeř z dobré pozice přestřelil," řekl trenér Ondřej Pavlas.

V 25. minutě hráči Brodu třikrát za sebou zbytečně chybovali, a to tak kvalitní soupeř, jakým je Zlín, musel potrestat. Nejprve zahrál na hranici vápna rukou Peřina, volný přímý kop soupeř zahrál do zdi, brodští hráči však dlouho nereagovali a nechali soupeře skórovat – 0:1.

Zanedlouho se podobná situace opakovala a Zlín opět trestal – 0:2.

Potom se ze zápasu stala jednoznačná záležitost, kdy Slovan hrál prakticky bez útočníka a jen bránil. „Z porážky si hlavu neděláme. Mrzí nás předvedený výkon, na Slovácku i v Brně jsme hráli mnohem lépe a proti Zlínu jsme na tyto výkony chtěli navázat. Na většině postů jsme dnes měli rezervy, nešlo nám to. Chválím Maška," zhodnotil utkání Pavlas.
Poločas: 0:1. H. Brod: Vaněček – Mašek (53. Gruber), Paušíma, L. Peřina, Tajovský  – Stránský (45. Polcar) Henek, Nedvěd, Vlček, J. Peřina (45. Novotný) – Fikar.

U14
H. BROD – ZLÍN 1:1
Nejkrásnější zápas sehráli svěřenci Josefa Fikara. Od začátku se hrál oboustranný fotbal, ve vysokém tempu a se šancemi na obou stranách. Tu největší spálil v úvodu brodský Ondráček.
Do přestávky si vypracoval i dvě velké příležitosti Zlín, ale gólman Březina předvedl skvělé zákroky. Po přestávce se dostal Slovan do vedení. Rohový kop Karlíka uklidil do sítě Suk – 1:0.
Potom Karlík neproměnil další šanci a v 61. minutě přišel trest v podobě vyrovnávacího gólu, kdy hosté upravili na konečných 1:1.
„Víc jak výsledek nás těší předvedená hra. Bylo to krásné fotbalové představení," nešetřil chválou kouč U14 Josef Fikar.
Gól H. Brodu: Suk. Poločas: 0:0. H. Brod: Březina (47. Zelenka) – Karlík, Vašíček, Mach, Franc (61. Dohnal) – Ondráček, Lažinský, Pavlík, Prchal, Suk – Kocman (36. Mašek).

U13
H. BROD – ZLÍN 8:21 (A-A 1:7, B-B 3:4, A-B 0:9, B-A 4:1)
„S jedním družstvem Zlína se naše obě mužstva byla schopná měřit a hrát vyrovnanou partii. S tím druhým jsme však výrazně tahali za kratší konec. Zlín měl svoji kvalitu a potvrzoval ji na hřišti. Pozitivní u nás v těchto zápasech však je, že se snažíme i proti takovým to týmům hrát kombinačně a pod tlakem a neuchylujeme se k nákopům. Za to bych chtěl kluky pochválit. Pro nás jsou tato utkání velká zkušenost a obrovská motivace do další práce," řekl trenér Stanislav Duben.
Góly H. Brodu: Panoušek 2, Pavlas 2, Malimánek, Coufal, D. Žáček, Král. Poločas: 4:11. H. Brod A: Šidlák – D. Žáček, Chalupa, J. Žáček, Král, Jirák, Malimánek, Pabousek, Tůmová. H. Brod B: Kandr – Karlík, Pavlas, Ranecký, Bílek, Coufal, Veroněk, Kubát, Kučírek.

U12
H. BROD – ZLÍN 0:13 (A-A 0:1, B-B 0:4, A-B 0:1, B-A 0:7)
„Aktuálně proti třetímu týmu soutěže jsme chtěli být tento víkend důstojným soupeřem. Áčko odehrálo oba svoje zápasy shodně 0:1. Béčko drželo krok s týmem Zlína zhruba do 20. minuty zápasu a poté nám došly síly. Zlín byl znatelně pohyblivější a fotbalovější. Kluci ale svým nasazením a houževnatostí dokázali, že hrát se dá s každým. Naší největší slabinou byla opět přesnost a pohotovost v zakončení," nechal se slyšet kouč Pavel Pavlík.
Poločas: 0:5. H. Brod A: Kocman – Bouchner, Mazánek, Trinh, Morávek, Dejl, Forman, Balliš, Šereda. H. Brod B: Prokop – Šrámek, Morkus, Gruber, Sladkovský, Pavlík, Luňáček, Tůma, Šoposki.