BEDŘICHOV – POHLED 2:3

Už v 6. minutě udělala domácí obranu chybu, kterou dokázal potresta hostující Michal Sobotka. Bedřichov se ještě chvilku hledal, než začal srovnávat hru a dostal se do pár slibných šancí, ale do poločasu gól už nepadl. Po změně stran srovnal Lacina, jenže chvilku po něm skóroval i pohledský Eis. Brankový kolotoč ještě roztočil znovu Lacina, takže zanedlouho to bylo 2:2. Jenže domácí zřejmě ještě slavili, když hned po rozehrání neuhlídali Michala Sobotku, který tváří v tvář Šánovi nezaváhal a duel rozhodl. „Děláme hrozné chyby, neproměňujeme šance. My proti těm slabším neumíme asi hrát," dodává zklamaně trenér Bedřichova Josef Diňa.
Góly: 50. a 61. Lacina – 6. a 62. Michal Sobotka, 55. Eis. Rozhodčí: Budín. ŽK: 2:4. Diváci: 11. Poločas 0:1. Pohled: Langpaul – Krpálek, Žeguc (66. Venc), Pospíchal, Gruber – Eis, Slanař, Martin Sobotka, Siebenbürger – Michal Sobotka, Šnobl.

VĚŽNICE – LEŠTINA 0:3

Hosté měli po celý zápas více ze hry, ale do první šance se dostal domácí Dymáček, ale z malého vápna branku trestuhodně zahodil. Před poločasem poslal Leštinu do vedení Forejt a po přestávce se dvakrát prosadil Štros. „Jsme smířený s osudem. Jestli uděláme na jaře tři body, tak v I. A třídě nemáme co dělat. Dnes jsme prostě své šance opět neproměnili," smutnil věžnický předseda Bohuslav Chalupník.
Góly: 40. Forejt, 57. a 88. Štros. Rozhodčí: Denev. ŽK: 1:1. Diváci: 80. Poločas: 0:1. Věžnice: Drahoš – Cakl, Chalupník, Fikejz, Dymáček – Pertlíček, Prokeš (75. Enderle), Smutný, Mottl – Klement (60. Krupička), Beneš (34. Štohanzl). Leština: Novotný – T. Aubrecht (61. Čejka), Čáslavský, Karel, Pajer – Prchal, Forejt, Havel (74. Bárta), Císař – Štros, Mišovic (88. L. Aubrecht).

DOBRONÍN – HABRY 3:2

Do vedení šli domácí, po rohu nejvýše vyskočil Cink a hlavou udeřil přesně. Za chvíli vyrovnal Michal, který využil podběhnutí míče od protihráče a sám zakončil do odkryté svatyně. Habry ještě do poločasu otočily vývoj, Bártík vystihl špatnou malou domů a radoval se z branky na 1:2. Dobronín se po přestávce zvedl a hned po příchodu z kabin vyrovnal krásnou střelou z dálky Petr Meloun. V 71. minutě vystihl míč Tomáš Sedláček a s trochou štěstí rozhodl ze samostatném úniku o třech bodech pro domácí. „Pro nás to mělo být povinné vítězství. Habry ale hrály celkem dobře, nám zápas moc nevyšel. Po přestávce se náš výkon zvedl a jsme rádi, že jsme zápas dokázali dotáhnout do vítězného konce," řekl dobronínský trenér Jan Chramosta.
Góly: 32. Cink, 47. P. Meloun, 71. T. Sedláček – 35. Michal, 39. Bártík. Rozhodčí: Reich. ŽK: 1:2. Diváci: 80. Poločas: 1:2. Habry: Krátký – Janouch, Řezníček, M. Vlček, Bártík – P. Vlček, Desenský, Stránský – Vavřička, Klouček.

H. BOROVÁ – PACOV 2:5

Hosté byli v prvních pětadvaceti minutách jasně lepším celkem a v sedmé minutě dostal Pacov do vedení Bezemek. O čtrnáct minut později přidal Pacov druhý gól, kdy se po centru prosadil Kuran. Domácí se vrátili o chvíli později do hry, když se podařilo snížit Cestrovi. Po přestávce předvedli domácí ukázkovou akci na jeden dotek, na jejímž konci byl Petr Veselý, který vyrovnal na 2:2. Vzápětí se nechal za oplácení vyloučit hostující obránce a zdálo se, že Borová zápas otočí. Gólové šance Blažka a Chlubny využity nebyly. V 78. minutě přišel trest, kdy Pavlem Veselým vyražený míč dostal do branky Přibyl. Domácí začali hrát na velké riziko, čehož zkušený Pacov využil a ještě dvakrát skóroval.
Góly: 26. Cestr, 51. Petr Veselý – 7. Bezemek, 21. Kuran, 78. a 88. Přibyl, 82. Kabíček. Rozhodčí: Bártová. ŽK: 6:2. Diváci: 68. Poločas: 0:0. H. Borová: Pavel Veselý – Janáček, Cestr, A. Chlubna, Blažek (84. Zvolánek) – J. Chlubna, Kučera (73. Rakušan), Němec (77. J. Veselý), Z. Frühbauer – Petr Veselý, Pecha.

LEDEČ N. S. – LUKA N. J. 5:2

První poločas vyrovnaný se hrál vyrovnaný fotbal, kdy soupeř šel do vedení. To se trefil Toman. Jenže domácím se podařilo do poločasu výsledek otočit. Po Toulově přihrávce se nadvakrát trefil Voplakal. A za šest minut se z penalty prosadil Nepovím. Na začátku druhého poločasu Luka vypadla z tempa a toho Ledeč využila. Nepovím po parádní individuální akci přidal třetí gól. Stejný hráč v 51. minutě využil chyby obrany a zavěsil. Pak hosté z ojedinělé šance snížili, ale za dvě minuty je uzemnil Trpišovský, který proměnil brejk. „Fotbal byl hodný I. A třídy, přijel k nám technický a fotbalový soupeř," řekl trenér Ledče Martin Turek.
Góly: 30. Voplakal, 36. a 51. Nepovím, 53. a 79. Trpišovský – 26. Toman, 77. Mašek. Rozhodčí: Svoboda. ŽK: 2:1. Diváci: 200. Poločas: 2:1. Ledeč n. S.: Bezděk – Prchal, F. Gramer, Nepovím, Voplakal (84. Vladyka) – Turek, Trpišovský (84. Kuja), Toula, Pešek – Šotola, Machala (71. J. Gramer).