Od samého začátku měli domácí hru pod kontrolou. Již v 10. minutě se k trestnému kopu na vlastní polovině postavil Pecha a dlouhým stříleným centrem našel hlavu Martina Lančariče, který míč poslal do branky – 1:0.

„Tohle mají domácí asi nacvičené, byl to moc pěkný gól," pochválil soupeře borovský trenér Roman Brukner. Pět minut před poločasem přišla akce domácích po ose Doležal, M. Lančarič a Blažek, který zvyšoval na 2:0. „Přijeli jsme v jedenácti, dvanáctého jsme měli zraněného Hošáka a naším hlavním soupeřem byly dozvuky čarodějnic. Nečekal jsem, že to po nich bude až tak špatné," smutnil Brukner a dodal:
„S naším výkonem v Humpolci to nemělo nic společného. Hráli jsme bez bojovnosti a odevzdaně."

Třetí uklidňující gól vstřelila Lučice čtvrt hodiny před koncem zápasu z kopačky Martina Lančariče. „Hosté vůbec nedokázali zareagovat na náš rychlý brejk, kdy jsme šli tři sami na gólmana a Lančarič si zase počínal zkušeně," řekl domácí trenér Zdeněk Pecha.

Z porážky si hlavu nelámal hostující trenér. „Nic se neděje, teď máme doma Černovice a tam si udobříme fanoušky," konstatoval Brukner. Naopak nadšený byl po utkání domácí lodivod. „Zápas hodnotím velmi pozitivně.

Naše hra se zvedla, hrála nám výborně obranná čtyřka a dali jsme pěkné góly. Takto si představuji hrát I. B třídu, ale hlavně musíme zůstat nohama na zemi, říká trenér Zdeněk Pecha.