Největší smutek zavládl v Chotěboři. Svěřenci Josefa Sourala už v poločase vedli přesvědčivě nad Čáslavicemi-Sádkem 3:0, kdy se prosadil L. Dvořák a dvakrát Hanousek. Mohli se tedy začít zajímat o průběh utkání v Jemnicku, kde právě hrál Ždírec a k postupu potřebovali jeho jakoukoliv ztrátu. I tamní průběh hovořil pro Chotěboř, protože v 58. minutě vedli domácí 2:1.

Chotěboř po přestávce přidala ke třem bodům ještě dva góly. Nejdříve Hanousek uzavřel svůj hattrick a výhru pečetil tři minuty před koncem Martin Somerauer. Jeden krok měla Chotěboř splněn a čekala na rozuzlení z Jemnicka. Jenže tam se o vyrovnání postaral Novotný a tři minuty na to rozhodl Mrázek. „Škoda je dobrého člověka. Já jsem rád, že jsme byli do posledních minut ve hře, ale Ždírec byl prostě o ten jeden bod lepší. Musím taky přiznat, že se zde Čáslavice prezentovaly dobrým herním výkonem. My máme určitě ještě na čem pracovat," řekl chotěbořský trenér Josef Soural.

Na opačném pólu tabulky neměla ještě nic jistého Přibyslav. Ta nakonec v Lukách nad Jihlavou v přestřelce remizovala 3:3. Přibyslav v Lukách třikrát vedla, ale vždy o vedení přišla. Domácí nepohrdli dvěma pokutovými kopy a konečnou podobu výsledku dal Mašek. „K utkání jsme odjeli se čtyřmi dorostenci. Podařil se nám vstup do zápasu, vedli jsme 2:1. O vedení jsme přišli díky dvěma chybám a penaltám. Potom se nám podařilo jít znovu do vedení, ale zápas skončil spravedlivou remízou. Nejlepším hráčem byl Miloš Krčál," zhodnotil zápas přibyslavský kouč Radek Havlíček.