Všechny domácí týmy podaly vyrovnané výkony, ale na bodový zisk dosáhli pouze svěřenci Tomáše Karlíka v kategorii U14.

I. ŽÁKOVSKÁ LIGA – SpSM U15

H. BROD – ZLÍN 0:2

Do zápasu domácí Slovan vstoupil špatně, když už ve čtvrté minutě inkasoval. Domácí nezachytili náběh hostujícího hráče, který Zelenku přeloboval. Potom se hra v poli vyrovnala, ale šance se nerodily ani na jedné straně. Po přestávce mohl vyrovnat Polcar, jeho střela se mezi tři tyče nevešla.

Úvod zápasu a tato neproměněná šance může domácí mrzet, protože ve 38. minutě přišel trest, kdy Zlín zvýšil na 0:2. Potom se do velkých šancí dostali Suk s Maškem, ale úspěšní nebyli. V závěru zápasu se ještě vyznamenal Zelenka. „Je to škoda, dnes jsme mohli pomýšlet na body. Hráli jsme dobře vysunutý presink, ale bohužel jsme neproměnili šance," smutnil trenér Josef Fikar.

Poločas: 0:1. H. Brod: Zelenka – Franc (38. Krajanský), Dočekal, Karlík, Zástěra – Mach (23. Tajovský), Mašek, Pavlík, Ondráček (51. Lažinský) – Polcar, Kocman (36. Suk).

U14

H. BROD – ZLÍN 1:1

Aktivněji do zápasu vstoupili hosté, kteří v prvních pěti minutách takřka nepůjčili Slovanistům míč. Následně začali přebírat iniciativu domácí, ale z rohového kopu šel do vedení Zlín.

Naštěstí v 18. minutě bylo už vyrovnáno. To D. Žáček vyhrál osobní souboj, zmocnil se míče a pěkným pasem mezi obranu vybídl ke skórování Voborníka.

Do konce poločasu si ještě oba týmy vypracovaly šance, ty už ke gólu nevedly. V podobném duchu se odehrál i celý druhý poločas, šance se střídaly na obou stranách, ale na výsledku se už nic nezměnilo. „Za dnešní výkon chceme všechny kluky maximálně pochválit a poděkovat jim za perfektní a soustředěný výkon. Je vidět, že když se poctivě trénuje, přichází i výsledky," řekl trenér Tomáš Karlík.

Gól H. Brodu: Voborník. Poločas: 1:1. H. Brod: Šidlák – Gron, Jirák, D. Žáček, Ranecký – Pavlas, Nápravník, Chalupa, Pabousek (55. Král) – Karlík (60. Kubát), Voborník.

U13

H. BROD – ZLÍN 4:8 (A-A 2:3, B-B 1:0, A-B 1:1, B-A 0:4)

„Náš soupeř byl poražen pouze Zbrojovkou Brno, a my můžeme stavět na tom, že jsme byli víc jak vyrovnaným soupeřem," konstatoval trenér U13 Pavel Mazánek.

Góly H. Brodu: Peca 2, Kocman, Gruber. Poločas: 3:3. H. Brod A: Prokop – Tůma. Sladkovský, Šrámek, Peca, Malimánek, Kohout, Žáček. H. Brod B: Mazánek – Bouchner, Dejl, Kocman, Forman, Coufal, Morávek, Balliš.

U12

H. BROD – ZLÍN 4:10 (A-A 0:2, B-B 1:2, A-B 1:2, B-A 2:4)

Oba týmy Slovanu se ve všech čtyřech zápasech prezentovaly podobným herním projevem. Snahu hrát s protihráči vyrovnané partie nelze hráčům Brodu upřít. Bohužel, jejich výkon nestačil na dobře kombinující a rychle se pohybující hráče hostujícího týmu.

„Nezbývá než fotbalistům Zlína za předvedený fotbal poblahopřát a doufat, že již v příštím kole naši kluci svého soupeře více potrápí a připíší si vítězství," přeje si asistent trenéra  brodského týmu U12 Pavel Exner.

Góly H. Brodu: Kaman 2, Fejt, Trinh. Poločas: 1:4. H. Brod A: Blažej – Žáček, Šimánek, Palán, Š. Pipek, J. Pipek, Bartók, Fejt, Berdianu, Veselovský, Čapek, Kolář. H. Brod B: Synecký – Kubát, Kaman, Exner, Trinh, Bárta, Nečas, Šoposki, Folejtar, Novák, Miška.