Ta vyhrála v posledním měření sil (1:2) a podobný výsledek chtěli zopakovat znovu.

K tomu jim nahrával i fakt, že se Tisu doma nedaří a jeho prostředí se pro ně stává spíše nevýhodou. „Začíná to být pro hráče už psychická zátěž, naposledy jsme doma porazili Luka nad Jihlavou v minulé sezoně," připomněl trenér Tisu Martin Křišťál. Nejinak tomu bylo i v tomto zápase. Domácí hráči hráli kombinační fotbal, Zezulákem nastřelili tyč a po standardní situaci mířil Miloslav Kozlík hlavou nad branku. „Nemůžu klukům nic vytknout, hrajeme pěkný fotbal, ale limituje nás naše koncovka," přiznal Křišťál.

V dalších šancích Tisu se vyznamenal borovský gólman Pavel Veselý, který prokazuje dlouhodobou výbornou formu. „Pavel na sobě hodně pracuje a jeho práce se zúročuje v zápasech. Je to naše velká opora," chválil svého svěřence kouč Borové, Roman Brukner. V zápase přišla 78. minuta, kdy borovský záložník nahrál Petru Veselému a ten poslal míč před branku Tisu, kde prokázal největší důraz Fikar, skluzem překonal Havla a rozhodl utkání.

„Soupeř měl svoji kvalitu, ale my si v zápase vypracujeme tři, čtyři šance a nakonec si dáme skoro vlastní gól," kroutil hlavou Křišťál. Spokojenost byla patrná na straně hostů. „Takový průběh zápasu jsem očekával. Vyhráli jsme, protože jsme právě ten jeden gól dali my. Jinak utkání bylo vyrovnané. Za bojovnost a nasazení chválím celý tým," usmíval se Brukner.