Domácí jsou v utkání favoritem a rádi by tuto pozici také potvrdili. „Každý chce vyhrát. I diváci jistě budou chtít vidět tři body. Navíc od nich čekám větší podporu," potvrdil kouč Světlé Miloslav Kafka, který čeká opět důrazného soupeře. „Už i poslední dva zápasy byly hodně důrazné. Já jen doufám, že to opět nebude až moc vyhecované," přeje si Kafka.

Světlá už má na čele náskok osmi bodů před svým nedělním soupeřem, ale rozhodně nechce nic podcenit.

„Čeká nás tvrdý soupeř, který má dobře poskládanou obranu, protože nedostává příliš branek a naopak branky dokážou vstřelit," upozorňuje Kafka.

Ten navíc má trochu strach z předpovědi počasí. Ta totiž hlásí první sněžení. „Uvidíme, jaké bude počasí. Snad to nebude anglický sníh, ale bude to kdyžtak pro oba soupeře stejné," potvrdil světelský trenér.

Ten doufá, že se mu všichni „lazaři" dají dokupy a bude moci počítat s téměř kompletní sestavou. „Zatím jsme nikdy kompletní nebyli. Nevím, jestli bude k dispozici Pecha, ale měl by se vrátit Císař," prozradil Kafka. To Věžnice také nebude úplně kompletní. „Bude chybět Martínek, ale měl by snad opět být Wasserbauer. Otazník zatím visí nad Bahounkem, který byl nemocný," naznačil šéf klubu Bohuslav Chalupník. Ten i přes druhé místo v tabulce nebere svůj tým jako favorita.

„My jedeme do Světlé pouze překvapit. Oni nemají v této skupině konkurenta," smekl před soupeřem Chalupník. „Bodů máme nad plán. My musíme sbírat body hlavně doma," dodal.

Navíc Skláři doma zatím ještě neklopýtli. „Zkrátka mají Křikavu, který jim dává polovinu branek. Sice může chodit, ale pak se utrhne a je to," uvědomuje si Chalupník. Osobní obranu však neplánuje. „To by ho někdo musel mít přivázaného za ruku," doplnil s úsměvem věžnický předseda.

Předpokládané sestavy:
FK Bohemia Světlá n. S.: Adamec – Náděje, Karel, Rezek, Valenta – Čuřík, Pohnětal, Pecha (Císař), Dvořák – Štros, Křikava.
TJ Věžnice: Šrámek – Kunc, Fikejz, Marek Chalupník, Wasserbauer – Kölbl, Havlíček, Pertlíček, Milan Chalupník – Šimoníček, Šejstal.
Rozhodčí: Staněk – Beseda, Fabeš.
Začátek utkání: Neděle, 14.30 hodin.