HABRY – BEDŘICHOV 2:2
Domácí měli dobrý vstup do zápasu. Vytvořili si tři velké šance, ale bez gólového efektu. Dvě z nich sice skončily v síti, ale branky nebyly uznány pro ofsajd. Dočkali se až v 18. minutě, kdy se hlavou trefil Bártík.

Vstřelená branka paradoxně pomohla hostům, kteří se dostali do hry a vyrovnali. Po závaru se k balonu dostal Kolman a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Ve 40. minutě už to bylo 1:2. Hosté poslali ojedinělý centr za obranu, Krátký vyběhl, ale neudržel balon v ruce a Vlach ho dorazil do branky. Domácí ale do šaten stihli vyrovnat, když Bělák poslal centr Korelovi a ten zavěsil.
Po změně stran byl k vidění bojovný fotbal s pár šancemi, ale skóre se už neměnilo.
Góly: 18. Bártík, 45. Korel – 34. Kolman, 40. Vlach. Rozhodčí: Kubeš. ŽK: 3:2. Diváci: 70. Poločas: 2:2. Habry: Krátký – Řezníček (46. Kvanka), Janouch, Vavřička, Bártík – Bělák, Korel, Vlček, Dibelka (67. Defenský) – Kudláček, Michal.

KAMENICE N. L. – POHLED 5:3
Domácí měli do zápasu raketový vstup. Už ve 4. minutě přišel ostrý centr z pravé strany, první střelu gólman Růžička vyrazil, ale Dvořák už pohodlně poslal svůj tým do vedení. O osm minut později hosté zahrávali rohový kop, míče se zmocnili domácí a z brejkové situace opět trestal Dvořák. Aby toho nebylo pro Pohled málo, tak v 19. minutě uzavřel opět po centru ze strany Dvořák hattrick. Hosty trochu probudili dva trestné kopy. Nejdříve se technicky prosadil Slanař a po něm tvrdou střelou z pětatřiceti metrů Eis.

Po přestávce se dokonce podařilo Pohledu vyrovnat střídajícím Freudenreichem, který zakončil pěknou akci Slanaře a Zycha. Následně mohl strhnout vedení na stranu Pohledu Slanař, ale branku netrefil a navíc se mával ofsajd. V 66. minutě přišel opět trest ze strany. K míči se dostal Dvořák a bylo to 4:3. Pohled se nevzdával. O vyrovnání se mohl postarat Freudenreich, ale v cestě mu stála tyčka. V 79. minutě přišel pátý gól domácích a šťastným střelcem nebyl nikdo jiný než Martin Dvořák. Ze závěrečného tlaku hosté vytěžili pouze šanci Janďourka, který nechal vyniknout Votápka.
Góly: 4., 12., 19., 66. a 79. Dvořák – 20. Slanař, 28. Eis, 56. Freudenreich. Rozhodčí: Beseda. ŽK: 1:2. Diváci: 150. Poločas: 3:2. Pohled: Jan Růžička – Meloun, M. Sobotka, Eis, L. Sobotka, Zych, Mach, Slanař, Paušíma, Janďourek, Švec (46. Freudenreich).

N. RYCHNOV – LEŠTINA 0:6
Domácí začali vlažně, varování Bárty, který přestřelil, nevzali vážně. Potrestal je střelou k tyči ve 22. minutě Klaus. Poté Rychnovští přidali, dvakrát je v gólové šanci zastavil ofsajd. Ve 31. minutě postupoval Faltýnek sám na brankáře, odražený míč poslal Bouz vedle branky. Vzápětí se dostal do úniku Bouz, brankář jeho střelu kryl. Závěr poločasu domácí nezvládli. Ve 36. minutě poslal Klaus trestný kop přes zeď a pak se dvakrát prosadil Mišovic.

Střelecké štěstí se Leštiny drželo i po přestávce, góly do šibenice Staňka a Forejta upravily skóre na 0:6.
Góly: 22. a 36. Klaus, 40. a 42. Mišovic, 52. Staněk, 57. Forejt. Rozhodčí: Voneš. ŽK: 3:1. Diváci: 100. Poločas: 0:4. Leština: Novotný – T. Aubrecht, Čáslavský, Forejt, Karel, Klaus (81. Sobek), Piskač, Mišovic (71. L. Aubrecht), Bárta, Staněk, Poul.

PELHŘIMOV B – VĚŽNICE 0:1
V Pelhřimově byl k vidění zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním určovaly tempo hry Věžnice, které zatápěly domácím od samého začátku. Zabloudil, tísněný třemi hráči, přímý kop odvrátil, penalta Smutného se do branky nevešla. Hosty to mrzet nemuselo, protože ve 24. minutě je poslal Novotný do vedení. Věžnice pak nesložily ruce do klína a útočily dál. Nastřelily břevno a tyč, Šejstalův pokus zlikvidoval Zabloudil.

Pelhřimov se po přestávce zlepšil, měl územní převahu, ale chyběla mu přesnost při zakončení. Šafaříkův centr poslal Brada nad břevno, M. Kubík vytěžil ze šance jen roh. Přímý kop J. Kubíka odkopli ve skrumáži hosté a na Šafaříkův centr Brada nedosáhl.
Gól: 24. Novotný. Rozhodčí: Kuchyňa. ŽK: 3:3. Diváci: 50. Poločas: 0:1. Věžnice: Drahoš – Smutný, Novotný, Havlíček, Fikejz, Mottl, Laštovička, Šimoníček, Chalupník, Šejstal, Pertlíček.

SLAVOJ POLNÁ B – H. BROD B 0:2
V první půlce měli více ze hry hosté a po čtvrt hodině šli do zaslouženého vedení. Přečíslení po pravé straně a centr si našel Hubnera, který nohou nedal Vavrouškovi šanci. Další dvě příležitosti pak domácí gólman chytil.

Ve druhé půlce se rezerva Slavoje v poli zlepšila, několikrát se propracovala až k vápnu, ale před ním chyběla lepší finální přihrávka. I proto se domácí hráči nedokázali protlačit do zakončení a ohrozit Soukala v hostující svatyni. Vítězství brodského „béčka" pak v závěru pečetil Teplan, který se prosadil po standardní situaci.
Góly: 15. M. Hubner, 88. Teplan. Rozhodčí: Jurka. ŽK: 0:1. Diváci: 50. Poločas 0:1. Havl. Brod B: Soukal – Halamka, Vendl, Novotný, Hubner – Svoboda, Kuchta, Štědrý, Tuhý – Nechvátal, Teplan.

H. BOROVÁ – PACOV 1:2
Lepší začátek si hosté nemohli přát. Ve druhé minutě odražený míč trefil Kostroun přímo do šibenice. Potom se k trestnému kopu postavil Váňa, který se trefil přesně k tyči – 0:2. Domácí měli mírnou převahu, ale ta ke gólu nevedla. Naopak hosté se prezentovali další střelou, ale ta orazítkovala břevno.

Po přestávce Faltýnek vychytal Fikara a celková hra díky podmáčenému terénu ztrácela na kvalitě. V závěru se podařilo Blažkovi už jen snížit.
Góly: 87. Blažek – 2. Kostroun, 18. Váňa. Rozhodčí: Šetek. ŽK: 3:5. Diváci: 110. Poločas: 0:2. H. Borová: Petr Veselý – Hospodka (74. T. Stejskal), Blažek, J. Veselý, L. Kučera – Janáček, Z. Frühbauer, Šrámek (68. Chlubna), Fikar – Provazník, Petr Veselý (56. Rakušan).