Za účasti osmi týmů, které byly nalosované do dvou skupin, se strhly velké a nesmlouvavé boje.

Favoritem turnaje byl určitě brodský Slovan, který se z vítězství radoval už dvakrát a pomýšlel na hattrick, i když ne na čistý, protože v loni zvedali pohár nad hlavu fotbalisté Herálce.

Ve skupině A dominovala světelská Bohemka, která postupně porazila Pohled (3:2), Přibyslav (2:1) a ždíreckou Dekoru deklasovala 6:2. O druhém postupujícím se rozhodlo až v posledním zápase ve skupině a v přímém souboji mezi Přibyslaví a Pohledem. V něm hrál prim tým okolo přibyslavského Jana Flekala, který nenechal nic náhodě a Pohled sfoukl jak svíčku 5:1.

Druhou skupinu s přehledem vyhrál brodský Slovan, který stejně jako Světlá získal plný počet bodů. Havlíčkův Brod začal „bůrem", který nadělil Štokům, hattrickem se na něm podílel Radek Sláma. Proti Ledči, která byla posílena o slavistu Jana Mikulu, už tak jednoznačný výsledek nebyl, přesto tři body za výhru 3:2 se počítaly. Ve třetím zápase Slovan porazil Herálec 4:1. Z druhého místa postoupila Ledeč, která k porážce od Havlíčkova Brodu přidala dvě shodná vítězství 6:1 nad Herálcem a Štoky.

Do semifinálových bojů se šlo křížem a hned v tom prvním bylo k vidění posázavské derby, které rozhodl jediným gólem Jan Mikula, a poslal tak Ledeč do finále. V druhém semifinále nastoupil Havlíčkův Brod proti Přibyslavi. Tento zápas měl jasnou záležitost v podobě domácího týmu, který zvítězil 6:2. Před finálem se tedy nabízela otázka, jestli brodský Slovan získá vytoužený hattrick, nebo se z premiérového vítězství bude radovat překvapení turnaje, Ledeč.

FINÁLE
H. BROD – LEDEČ N. S. 2:3 po prodloužení
Finálový souboj začala lépe Ledeč, která urputnou bojovností chtěla turnaj vyhrát. V rozmezí sedmé s deváté minuty ji poslal do dvougólového vedení Machala a tento stav vydržel do poločasu.

Ve druhém poločase se Ledeč zbytečně zatáhla a prim patřil Slovanu, který začínal spalovat velké šance. Gólu se Havlíčkův Brod dočkal až v 16. minutě, kdy se trefil Radek Sláma a vykřesal naději na vyrovnání.

Toho se domácí tým dočkal až v poslední minutě, to se důrazem prosadil Lacina a tímto gólem si vynutil pětiminutové prodloužení, které se hrálo na tzv. „náhlou smrt", tým který dá gól, vyhrává. Neuběhlo ani půl minuty, když Kučírka překonal Trpišovský, a Ledeč se mohla radovat z celkového vítězství.

„Turnaj byl dobře obsazený, ale úroveň oproti předešlým ročníkům byla slabší díky neúčasti ligových fotbalistů. Myslím, že jsme si vítězství zasloužili, hráli jsme dobře jako tým ve všech zápasech turnaje. Nejslabší článek turnaje byli rozhodčí, kteří pískali, měli každý jiný metr a ve finále se snažili připískávat Brodu," nechal se slyšet trenér Ledče, Jan Lebruška.

Vítěze pochválil i organizátor turnaje, Richard Zeman: „Ledeč podávala výborné týmové, bojovné výkony a vítězství si zcela zasloužila. Rád bych poděkoval sponzorům Amylon, Jihlavské potraviny a pivovaru Rebel za ceny do turnaje."

Góly: 16. Sláma, 19. Lacina – 7. a 9. Machala, 21. Trpišovský. Rozhodčí: Niederle, Klement. Diváci: 100. Poločas: 0:2. H. Brod: Kučírek – Sláma, Pazderka, Nechvátal, Kučera, Petřík, Fikar, Hejkal, Lacina. Ledeč: Prchal – Mikula, Martínek, F. Gramer, R. Turek, M. Turek, Trpišovský, Machala, Milan Geher.

Výsledky turnaje
Semifinále
Světlá – Ledeč 0:1
H. Brod – Přibyslav 6:2

Finále
Ledeč – H. Brod 3:2 PP

Pořadí: 1. Ledeč, 2. H. Brod, 3. Přibyslav, 4. Světlá.

Nejlepší hráč: Jan Mikula (Ledeč)
Nejlepší střelec: Radek Sláma  (H. Brod) – 9 gólů
Nejlepší brankář: Daniel Prchal (Ledeč)