BEDŘICHOV – HABRY 4:2

Hned v 9. minutě Lacina nakopl míč před branku a vlastencem se prezentoval Vlček. Hosté vyrovnali v 19. minutě, když domácí ztratili balon ve středu hřiště, následovala kolmice na nabíhajícího Kloučka, který nezaváhal. Ale to domácí spíše povzbudilo, protože za chvíli podnikli rychlý brejk a Vaněk vrátil svému týmu vedení. A to nebylo vše. Novotný po skrumáži dorazil míč do prázdné branky, a na 4:1 zvýšil před přestávkou Janák, který si věděl rady s přihrávkou za obranu. Ve druhé půlce se zápas spíše dohrával, i když v 70. minutě podržel Bedřichov Šána. Až v závěru ho překonal Vavřička, ale to už nic neřešilo. „Celý tým hrál skvěle. Kousli jsme se, kluky musím pochválit," dodává spokojený kouč domácích Josef Diňa.
Góly: 9. vlastní Vlček, 21. Vaněk, 26. Novotný, 41. Janák – 19. Klouček, 89. Vavřička. Rozhodčí: Škorpík. ŽK: 2:2. Diváci: 44. Poločas 4:1. Habry: Krátký – Janouch, Řezníček, M. Vlček, Bernat (65. Lacina) – Stránský, P. Vlček (65. Příbramský), Korel, Desenský – Vavřička, Klouček (65. Semrád).

H. BOROVÁ – LEŠTINA 0:0

V prvním poločase se hrál v Borové vyrovnaný fotbal a do první šance se dostal po čtvrt hodině Blažek, ale hlavou po rohu minul. Na druhé straně se do vápna proháčkoval Prchal, ale Veselý jeho pokus vyrazil. Před poločasem měli hosté na kopačkách vedoucí gól, ale jejich střela cíl minula. Po přestávce byli domácí aktivnější, Klimeš kopal rohový kop, ale hosté jeho pokus vyhlavičkovali. Na druhé straně Leština zahrozila dvěma střelami, ale neuspěla. V závěru nebyl Pechovi uznaný gól a domácí Němec trefil hlavičkou břevno. V závěrečné minutě rozhodčí neuznali gól ani hostujícímu týmu.
Rozhodčí: Polák. ŽK: 1:3. Diváci: 87. H. Borová: Pavel Veselý – Janáček, A. Chlubna, J. Veselý (61. J. Chlubna), Blažek (79. Němec) – Kučera, Plíšek, Klimeš, Z. Frühbauer – Petr Veselý, Pecha. Leština: Novotný – T. Aubrecht, Čáslavský, Karel, Pajer – Forejt, Prchal, Císař, L. Aubrecht (84. Prášek) – Mišovic, Poul.

PELHŘIMOV B – LEDEČ 0:2

Ledeč předvedla v Pelhřimově hru nad rámec třídy, potvrdila vedení v tabulce. Byla rychlejší, dobře kombinovala s kolmou rozehrávkou a ofenzívní záloha útočníky kvalitně doplňovala. Do vedení šla Ledeč již v 5. minutě nechytatelnou střelou J. Gramera do levé šibenice. Takový pokus by ozdobil i ligový trávník. Při převaze hostů se během poločasu skóre neměnilo, trochu naděje pro domácí přinesl Bartoškův centr zprava, ale Šafařík na míč nedosáhl. V úvodu druhého poločasu Bartoška zblokoval dva míče zdvojeného útoku, ale krátce na to kombinační nápor hostů vyvrcholil druhým gólem, obloučkem přes gólmana skóroval Bláha. V jediné nebezpečné akci Pelhřimova Mazancovu střelu zblokoval obránce na roh.
Góly: 5. J. Gramer, 56. Bláha. Rozhodčí: Kubeš. ŽK: 2:1. Poločas: 0:1. Diváci: 40. Ledeč nad Sázavou: Bezděk – Prchal, F. Gramer, Nepovím, Voplakal (61. Trpišovský) – J. Gramer (84. Vladyka), Bláha (75. Kuja), Turek, Toula – Pešek, Šotola.

SPEŘICE – POHLED 4:3

Domácí začali utkání dobře a během půlhodiny si vytvořili tříbrankový náskok. Branky vstřelili v 11. minutě Honzárek hlavou, pak se v rychlém sledu za sebou trefili Sadský a Martin Pohan ml. Náskok Speřice uspokojil a hostům se povedlo zásluhou Šnobla snížit. Ve druhém poločase domácí dále pokračovali v tápání a fotbalisté Pohledu vycítili šanci. Góly Michala Sobotky a Siebenbürgera dokonce srovnali skóre. O konečném vítězství Speřic rozhodl po pěkné individuální akci Štěpánek.
Góly: 11. Honzárek, 22. Sadský, 29. Martin Pohan ml., 83. Štěpánek – 34. Šnobl, 49. Michal Sobotka, 58. Siebenbürger. Rozhodčí: P. Rosický. ŽK: 3:0. Diváci: 70. Poločas: 3:1. Pohled: Vašíček – Pospíchal, Eis, Krpálek, Šnobl, Gruber, Slanař, Martin Sobotka, Siebenbürger (85. Hejkal), Michal Sobotka, Hejkal.

VĚŽNICE – POLNÁ B 0:3

Domácí nechytili začátek poločasu a ve 21. minutě je potrestal Jelínek. Pak se probudili a vytvořili si i nějaké šance. Tu největší Dymáček, ale samostatný nájezd neproměnil. V poslední minutě poločasu navýšil ještě náskok Polné Mezera, když se prosadil po rohu hlavou. Ve druhém poločase se opět domácí nedokázali prosadit. Postupně zmařili šance Prokeš, Pertlíček a Dymáček. A tak Skryja jen završil vedení hostů na 3:0 sedm minut před koncem zápasu.
Góly: 21. Jelínek, 45. Mezera, 83. Skryja. Rozhodčí: Doskočil. ŽK: 2:1. Diváci: 60. Poločas: 0:2. Věžnice: D. Drahoš – Fikejz, Chalupník, Cakl, Kunc (84. A. Drahoš) – Mottl, J. Prokeš (46. Smutný), Dymáček, Klement – Pertlíček, O. Prokeš.