KRAJSKÝ PŘEBOR
ŽDÍREC N. D – BYSTŘICE (NE, 16.00)
Poslední zápas s Čáslavicemi se svěřencům ždíreckého trenéra Miroslava Plíška vůbec nepovedl, když prohráli vysoko 6:1 a přišli o brankářskou jedničku Ivana Rezničenka, který si natáhl sval. „Soupeř byl výborný a nám chyběl pohyb bez míče. Výsledek byl krutý, ale zasloužený,“ přiznal Plíšek.

V neděli proti Bystřici si chce Ždírec  napravit reputaci. „Nemůžeme takto prohrávat. Musíme pozorně bránit, být aktivní a nepouštět soupeře do delších kombinací a z brejku se pokusit udeřit,“ má jasno Plíšek.

Jeho protějšek Karel Fencl má ze Ždírce respekt, který dokumentuje podzimní prohra Bystřice na domácí půdě 2:3. „Nám se na Ždírec nedaří. Výhra určitě není povinná, ale byla by milá. Budu spokojený s jakýmkoliv bodovým ziskem. Nevím, jestli budu mít k dispozici obránce Víchu, to se dozvím na pátečním tréninku,“ prozradil Fencl.

Předpokládané sestavy:
Ždírec n. D.: Vymetal – Takács, Kysilko, Sysel, Pleva – Votava, Čalkovský, Pátek, Kučera – Adamec, Klupka. Trenér: Miroslav Plíšek.
Bystřice: Trávníček – Vícha, Chocholáč, Veselý, Mitáš – Krpšlák, Zbytovský, Illek, Z. Sklenář – Prášil, Holý. Trenér: Karel Fencl.
Rozhodčí: Čech – Kliner, Dobrovolný.