H. BROD – JABLONEC 6:2

„Věděli jsme, že to nebude jednoduchý zápas. Hráli jsme po delší pauze. Je pro nás hrozně důležité, že jsme do kvalifikace o WSM Ligu vykročili vítězně, že jsme zvládli první zápas, i když herně to nebylo takové, jak bychom si představovali. V téhle fázi jsou ale rozhodující výsledky a nikdo se vás nebude ptát, jestli jste hráli dobře. Dnes jsme to prostě ubojovali a teď už se připravujeme na pondělní zápas s Porubou,“ ohodnotil duel domácí kouč Václav Adam.

„Na začátku utkání jsme mohli dát gól do prázdné branky, ale může se jen spekulovat, jestli byla posunutá úmyslně, nebo ne. Zápas se mohl odvíjet jinak, kdybychom dali první gól, ale nemůžu říct, že bychom ztratili začátek utkání. Potom jsme měli několik šancí, ovšem domácí vytěžili z minima maximum,“ přidal se jablonecký trenér Tomáš Demel.

Branky a nahrávky: 2. Milfait (Vala, Kulhánek), 7. Endál (Třetina), 9. Michálek (Milfait, Voříšek), 19. Michálek (Endál, Milfait), 48. Beneš (Chlubna, T. Semrád), 54. Endál (Michálek, Milfait) – 14. L. Tondr (Demel), 25. L. Tondr (Mulač, Havlas). Rozhodčí: Michal Škrobák, Michal Dědek – Roman Komínek, Henrich Kráľ. Vyloučení: 4:3, navíc Bříška (JAB) 10 min. OT [NESP], Čechura (JAB) 5 + OK [KOL]. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1723. Třetiny: 4:1, 0:1, 2:0. H. Brod: Novák – T. Semrád, Lacina, Vala, Kulhánek, Kříž, Balgalvis – Endál, Třetina, Přidal – Michálek, Milfait, Voříšek – Chlubna, Kuchta Beneš – Kozlík, Ludvík, Šuhaj.

Další program baráže

9. dubna Poruba – H. Brod, (18.00)
13. dubna Jablonec – H. Brod, (18.00)
15. dubna H. Brod – Poruba, (18.00)