Turnaj měl silné obsazení. Systém turnaje byl takový, že hrál každý s každým. Chotěbořští hokejisté kombinační a důraznou hrou převyšovali většinu svých soupeřů a podali výborný výkon, který zasluhuje pochvalu.

Poraženi byli pouze v napínavém souboji s HC Královští Lvi Hradec Králové a obsadili velmi pěkné 2. místo v celkovém pořadí. Nejlepším obráncem turnaje byl vyhlášen Tomáš Slanař z týmu HC Chotěboř. Ceny vítězům turnaje a jednotlivým oceněným hráčům předal pan Miroslav Boháč, bratr Josefa Boháče, na jehož počest se turnaj každý rok koná a který se zasloužil o rozvoj ledního hokeje v Chotěboři. Poděkovat je třeba všem hráčům, trenérům, rozhodčím a rodičům za uspořádání již tradičního turnaje.

Výsledky turnaje:
1. HC Královští Lvi Hradec Králové
2. HC Chotěboř
3. HC Spartak Uherský Brod
4. HC AZ Havířov
5. HC Choceň

V dalších dnech se tým mladších žáků HC Chotěboř zúčastnil v Hlinsku 40. ročníku Memoriálu D. Entnera. Naši mladí hokejisté po velmi pěkném výkonu, který podali přes únavu z předchozího těžkého turnaje, obsadili opět 2. místo. Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Daniel Král z týmu HC Chotěboř. Pochválit je třeba celý tým za bojovnost a velké nasazení. Během obou turnajů získávali mladí hokejisté cenné zkušenosti, které se pokusí zúročit v nadstavbové skupině ligy mladších žáků.

Výsledky turnaje:
1. HC Tábor
2. HC Chotěboř
3. HC Jaroměř
4. HC Hlinsko

Na tomto místě je nezbytné ocenit výbornou práci trenérů Luboše Slavíka a Pavla Marka, poděkovat jim za přípravu a čas, který svým svěřencům věnují. Stejně tak velké díky náleží vedoucímu týmu Luďkovi Královi.

(sb)