EXTRALIGA ML. DOROSTU
Č. BUDĚJOVICE – H. BROD 4:1
Mladší z dorostenců nedokázali navázat na své starší kolegy a oni soupeři z Českých Budějovic podlehli. Jihočeši se v nejlepším světle ukázali už v úvodních jedenácti minutách, kdy třemi brankami rozhodli o výhře.

Již úvodní tlak dokázal Tomáš Fencl přetavit ve vedoucí branku. Havlíčkobrodský gólman Brož byl v jednom kole a zanedlouho inkasoval dvě slepené branky. Na konci rychlých souher stáli Jan Bárta a Jiří Ondráček. Rebelové se pořádně do hry dostali až ve třetí části, to už ale na výsledkové tabuli svítilo skóre 4:0. Lukáš Vala tak po rychlém zorientování před brankou zametením volného kotouče do sítě pouze připravil domácího Kváču o čisté konto a upravil na konečných 4:1.

Branky a nahrávky: 3. Fencl (Ondráček), 10. Bárta (Fencl, Šulek), 11. Ondráček (Vráblík), 45. Bárta (Šulek) – 52. L. Vala. Rozhodčí: Marcel Mandrysz – Bogdan Mychajlišin, Jan Brůha. Vyloučení: 5:6. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 55. Střely na branku: 51:20. Havlíčkův Brod: Brož (Marek) – Benák, Bušek, Hrabaň, Kopic, Lacina, Suchý, Vacek – Abbrent, Cejpek, Jelínek, Kolouch, Kraučuk, Michálek, Nguyen, L. Vala, Veselka.

(bup)