Kapely mohou svá videa posílat po celé září, oznámil za pořadatele Ondřej Rázl. „O vlastním nejoblíbenějším videoklipu rozhodnou samotní fanoušci, kteří budou během října a listopadu hlasovat na webových stránkách našeho magazínu," uvedl Rázl. Ten dodal, že podmínkou účasti v soutěži je, aby kapela pocházela z Kraje Vysočina.

„Videoklip však nemusí být nutně z letošního roku. Autoři prvních tři úspěšných videoklipů se mohou těšit na hodnotné ceny od poroty a zaručenou publicitu," pokračoval Rázl.

A co musí přihláška, odeslaná na elektronickou adresu zoom@hbin.cz, obsahovat? „Jsou to: odkaz na videoklip umístěný na youtube, případně na serveru ke stažení, krátké informace o kapele: jméno, styl, město, počet a jména členů, datum vzniku, dosažené úspěchy, vydaná CD, natočené videoklipy, koncerty, které použijeme k prezentaci v rámci soutěže. Dále krátké informace o videoklipu, kdy a kde byl natáčen, jak dlouho natáčení trvalo, kdo na něm pracoval, popřípadě i nějakou zajímavost z natáčení," vyjmenoval Rázl a zdůraznil, že samozřejmě nesmí scházet ani podrobný seznam kontaktů na garanta přihlášeného videoklipu.

Ondřej Rázl