Tento pátek totiž bude parta herců z pořadu Partička vystupovat v Kulturním domě Ostrov v Havlíčkově Brodě.

Partička je zábavní improvizační show, kde nikdo dopředu netuší, co se bude dít. Skupina herců se týden co týden objevuje na televizních obrazovkách ve vysílání stanice TV Prima. Zdá se to neuvěřitelné, ale Richard Genzer a Michal Suchánek spolu budou na jevišti poprvé. Skutečně spolu ještě divadlo nehráli, donutila je k tomu až Partička, kde je, jak říkají tvůrci pořadu, zábava tak hustá, že by se dala krájet.

„Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze Suchoše a Geni, konkrétně tedy jejich kolegové Igor Chmela, Ondřej Sokol, Marián Čurko, Daniel Dangl a speciální host, kterého si na toto představení přivezou – Jakub Kohák," prozradil Tomáš Skupina z pořádající agentury Live Music Agency.

Improvizace

A jak takové trápení bavičů vypadá? Herci jsou takzvaně vhozeni do vody a netuší, co se bude ten večer odehrávat. Právě spontánnost a improvizační mistrovství dělá z každého dílu jedinečnou událost, která se nedá nacvičit ani zopakovat. Je to kouzlo okamžiku, které vzniká přímo před kamerou. Herci se zúčastňují množství her, které jim mají pořádně zkomplikovat život, a je jen na nich, jak si v dané chvíli poradí.
„Jediný, kdo zná témata jednotlivých her, je moderátor. Moderátor má za úkol herce pomocí vybraných témat nejen inspirovat, ale zároveň dostat i do úzkých, aby předvedli, co v nich doopravdy je. Divák umí tuto schopnost náležitě ocenit a drží hercům palce. Je v tom s nimi a baví se nejen tím, jak se herci s úkoly vypořádají, ale také tím, když se účinkující doslova škvaří a nezvládají situaci," vysvětlil Tomáš Skupina.
Zájemci o páteční brodské vystoupení herců v pořadu Partička mohou objednávat vstupenky na www.ticketstream.cz, a to za 400 korun.

Kateřina Malá