Do sálu Klubu Čechovka představení přiveze Divadlo Tramtarie Olomouc. Začátek je v 19 hodin. Jde o klasické zpracování díla spisovatele Karla Čapka.

Jednoho dne se objevili mloci. A potom mloky objevili lidé. Lidské osudy na pozadí globální katastrofy, za kterou si můžeme tak trošku sami. Autorský tým režisér Vladislav Kracík, Lenka Jorníčková – dramaturgie a Andy Fehu – filmové projekce, který stojí za úspěšnými tituly, jako je I na Batmana občas padne smutek nebo Tajemný hrad v Karpatech, si pro svoji nejnovější autorskou inscenaci zvolil látku z klasické světové literatury – slavný sci-fi román Karla Čapka.

Další hrou v Čechovce bude 2. dubna Brouk v hlavě v podání Divadla A. Dvořáka Příbram. Od 19 hodin zájemci uvidí jednu z nejslavnějších 
a světově nejvíce uváděných situačních komedií, která baví diváky v hledišti i herce na jevišti už více než jedno století. A to je opravdu výjimečné.

Georges Feydau se svým jedinečným šarmem a smyslem pro vtip a ironii rozehrává příběh 
o domnělé nevěře pana Champsboisy v hotelu U galantní kočičky. Do překvapivých peripetií, které jsou způsobeny záměnou osob, postupně zapadají všechny postavy hry, aby přes mnohá nedorozumění, omyly a převleky nakonec děj dospěl ke šťastnému konci.

Kateřina Malá