Díky ostatním výsledkům se v případě výhry mohli vyhoupnout na průběžnou druhou příčku, po nečekané porážce s Ústím nad Labem se to ovšem nepodařilo.

II. FUTSALOVÁ LIGA

CHOTĚBOŘ – ÚSTÍ N. L. 3:4
Boca častěji držela míč a tlačila se před hostující branku, několik nepříjemných výpadů Combixu pak zvládla dobře pokrýt. Postupem času bylo ovšem jasné, že tentokrát není Boce „souzeno" branku vstřelit, protože všichni střelci měli doslova špatně seřízená mířidla nebo je vychytal skvělý hostující brankář. Snad ze třetí střely na branku Bocy se naopak na druhé straně podařilo hostům jít v 19. minutě do vedení.

Druhou půlku začala Boca špatně stejně, jako skončila poločas první, protože hned ve 22. minutě se podařilo hostům svůj náskok navýšit. Boca se i nadále snažila a odměnou jí za to bylo snížení Tomáše Novotného ve 32. minutě, bohužel hned o chvíli později skórovali opět hosté a stav utkání byl tak stále o 2 branky pro Combix.

Pět minut před koncem sáhla Boca k power-play, hostům se ovšem podařilo rozehrávku Bocy narušit a zvýšit na 1:4. Ve 38. minutě stále v power-play snižila Boca dvěmi slepenými brankami Ondry Staňka a Michala Čápa na 3:4, vyrovnat se jí již ale nepodařilo, když v závěrečných vteřinách opět čaroval soupeřův brankář.

„Na střelecky nepovedené domácí utkání se budeme snažit zapomenout příští víkendovou neděli, kdy se v soutěžní přestávce pokusíme v rámci pohárových klání dosáhnout na vítězství v krajské části (neděle 6. 3. 2016 od 13.00 hod., SH SPŠT Třebíč)," řekl chotěbořský trenér Miloš Moravec.

Góly Chotěboře: 32. Novotný, 38. Staněk, 38. Čáp. Poločas: 0:1. Chotěboř: Benc – Čáp, Popelka, Staněk, P. Novotný, Klimeš, D. Čapek, Hromádka, T. Novotný, M. Čapek.