Domácí chtěli prodloužit vítěznou sérii na čtyři utkání a zároveň oplatit Kadani prohru z předchozího měření sil, ve kterém Kadaň zvítězila 6:4. Futsalisté z Kadaně v Chotěboři nikdy neuhráli ani bod a chtěli tuto skutečnost změnit v zisk nějakého bodu důležitého k boji o záchranu v soutěži.

II. FUTSALOVÁ LIGA

CHOTĚBOŘ – KADAŇ 14:3
Zápas začal ve slušném tempu a domácí Boca zatlačila soupeře hned při prvním střídání. Staněk vyzkoušel tvrdou ranou pozornost brankáře Jandy, ten míč neudržel a Čáp pohotově doklepl míč do sítě – 1:0. Poté se osmělili i hosté, kteří podnikali nebezpečné brejky.
Nejprve z nich vytěžil Gorol ve 4. minutě vyrovnávací branku a za dvě minuty Novák převážil misku vah na stranu hostů – 1:2. S postupem času se kupily šance domácích borců. Po dobrém napadání získal Klimeš míč, křižnou přihrávkou našel Koutného a ten už neměl problém se zakončením – 2:2. Ještě při stejném střídání druhá čtveřice domácích opět skórovala. Novotný si narazil se zády k brance stojícím Moravcem a zamířil do černého – 3:2. V 17. minutě domácí zadáci neuhlídali dobře naběhnutého Gorola, který potřetí prostřelil Vymetala a bylo zase srovnáno – 3:3.

Chvíli před poločasovou pauzou vystihl Staněk rozehrávku soupeře a vzniklo přečíslení tři na jednoho. Po ose Staněk – Klimeš – Čáp – Klimeš dala Boca gól a šla do šatny s jednobrankovým náskokem. V průběhu 24. minuty Novotný rychle přenesl hru na Koutného, který z jedničky přihrál Moravcovi a ten nachytal střelou mezi nohy Jandu – 5:3. Betisu nezbylo nic jiného než sáhnout ke hře v pěti v poli.
Boca byla na tuto variantu velmi dobře připravena a toho také využila. Po dobrém napadání Novotný získal míč a střelou do prázdné branky navýšil skóre – 6:3. Hosté zkoušeli dále power-play a doplatili na to podruhé. Za minutu se zmocnil balónu Koutný, přistrčil ho do běhu Novotnému a ten zkompletoval svůj hattrick – 7:3.

V tuto chvíli se zápas začínal měnit v exhibici domácího celku a kadaňští by se už nejraději viděli v kabině. Třicátá minuta přinesla další gól v síti Jandy. Po rychlém brejku Klimeš přihrál Čápovi, který našel na zadní tyči číhajícího Staňka – 8:3. Nejhezčí branka utkání padla ve 32. minutě. Staněk na své půlce vzal míč, nejprve si na jeden dotek narazil s Popelkou v zápětí s Klimešem a do odkryté kasy přidal devátý zářez – 9:3. A to už se z tribuny ozývalo "deset, deset, deset". Na výzvu diváků nejlépe zareagoval nejméně ostřílený futsalista ve druhé lize v barvách domácích Koutný. Po pěkné kombinaci s Novotným dosáhl desáté branky v zápase pro Bocu – 10:3. Domácí dále bušili do kadaňské obrany a přidávali další góly. Ve 38. minutě vybídl Klimeš ke skórování Staňka – 11:3. Hned po rozehrávce přidal Popelka gól po přihrávce svého kolegy z obrany Čápa – 12:3. To už vypadalo na "ručník" pro hráče z Ústecka. Jenže domácím to bylo pořád málo. Koutný po přihrávce Novotného napodobil svého nahrávače a připsal si svůj třetí gól – 13:3. V úplném závěru se trefil ještě Radek Odvářka po přihrávce Novotného a uzavřel skóre utkání – 14:3.

„Pro hostující tým je výsledek příliš krutý. Více jak polovinu zápasu byla Kadaň pro nás vyrovnaným soupeřem. Zisk tří bodů nás posunul na třetí místo v tabulce. Na toto povedené herní představení chceme v sobotu opět v brodské sportovní hale navázat, kdy přivítáme od dvaceti hodin COMBIX Ústí nad Labem. Tímto zveme všechny milovníky futsalu a fanoušky FK Boca Chotěboř na toto utkání," řekl hrající trenér Miloš Moravec.

Góly Chotěboře: 1. Čáp, 13. Koutný, 14. Novotný, 19. Klimeš, 24. Moravec, 27. Novotný, 28. Novotný, 30. Staněk, 32. Staněk, 36. Koutný, 38. Staněk, 39. Popelka, 40. Koutný, 40. R. Odvářka. Poločas: 4:3. Chotěboř: Vymetal – Čáp, Popelka, Moravec, R. Odvářka, Staněk, Novotný, Klimeš, Koutný.