KRAJSKÝ FUTSALOVÝ POHÁR

TŘEBÍČ – CHOTĚBOŘ 10:4

V zápase byli od začátku zápasu aktivnější domácí. Třebíčští se hned při druhém střídaní dostali do vedení, a když se hráči stejné čtyřky dostali na hrací plochu podruhé, navýšili své vedení na 2:0.

Potom se podařilo chotěbořskému Staňkovi snížit na rozdíl jednoho gólu. Jenže přišla 22. minuta zápasu a tečovaná střela třebíčského hráče, který vrátil domácím dvougólové vedení. Do poločasu Boca nasbírala šest akumulovaných faulů, trestem jim byla čtvrtá trefa Třebíče.

Reparát proti Mělníku

Po přestávce se obraz hry nezměnil. Třebíč hrála uvolněně, měla lepší individuální výkony a Boca se tedy k ohrožení soupeřovy branky příliš nedostávala. Při tomto stavu musela hrát na riziko a snažit se překonat zhuštěný obranný blok soupeře.

Toto vyhovovalo domácím, kteří podnikali nebezpečné brejky. Phiasco tak odskočilo až na 6:1 a Boca sáhla ke hře bez brankáře. V ní se podařilo Boce třikrát skórovat, ale zároveň čtyřikrát inkasovala do prázdné branky a konečný stav tedy vyzněl jasně pro Třebíč v poměru 10:4.

„Z naší strany bylo všechno špatně. Soupeř si výhru plně zasloužil. Mě může těšit, že po dlouhé době nastoupil Hromádka a vyzkoušeli jsme si hru bez brankáře. Teď už mě zajímá jen sobotní domácí zápas s prvním Mělníkem, na který se všichni moc těšíme. Sice nastoupíme bez M. Odvářky, Pavla Novotného a Somerauera a někteří hráči budou mít v nohách fotbalový zápas, ale i tak chceme uspět," burcuje tým kouč Martin Jakeš.

Góly Chotěboře: Staněk, Duda, M. Čapek, Klimeš. Poločas: 4:1. Chotěboř: Benc – Moravec, Hromádka, D. Čapek, M. Čapek, Staněk, Klimeš, Kratochvíl, Duda.

DIVIZE – SKUPINA E

H. BROD – TANGO BRNO B 5:0 KONTUMAČNĚ

„Je napováženou, že takový věhlasný klub nemá dost hráčů, aby sehrál současně dvě utkání – áčko v Teplicích a béčko v Brodě," pozastavoval se nechápavě nad neúčastí soupeře trenér Pramenu Martin Jaroš.