Ovšem Kladenští se nadechli k velkému náporu, který přetavili hned v pět branek. Boca se už nachází v kritické situaci, pokud chce druhou ligu udržet, musí začít urychleně bodovat.

II. LIGA, SK. ZÁPAD
KLADNO – CHOTĚBOŘ 6:2

První poločas nebyl příliš zajímavý, úvodní šanci předvedli domácí, kteří se objevili ve stoprocentní šanci, ale nic z ní nebylo. Radovali se až v 19. minutě, přesnou střelou se prezentoval Jaráb.

Po změně stran se hostům během minuty podařilo otočit skóre. Na druhý pokus se prosadil Kratochvíl. Stejný hráč o 36 vteřin později mířil přesně a bylo to 1:2. Jenže domácí se nadechli k náporu a za dvě minuty bylo srovnáno a za další dvě minuty už vedli po vlastní brance Moravce. Pak přišla další smolná dvouminutovka pro hosty, když během ní inkasovali hned třikrát a odjeli s porážkou 6:2.

Branky a asistence:

19. Jaráb (Junek), 29. Koubek (Jaráb), 31. Moravec (vla.), 35. Caizl, 36. Procházka (Dvořák), 37. Fujdiar (Veselý) – 26. Kratochvíl (Novotný), 27. Kratochvíl (Novotný). Rozhdočí: Vaněk – Říha. Poločas: 1:0. Chotěboř: Benc – Čapek, Moravec, Odvářka, Kratochvíl, T. Novotný, Klimeš, J. Novotný.