Klání se konalo za účasti sedmi týmů (nedorazil Opatov). V prvním zápase porazil Modlíkov Deltrans 2:1 brankami Matěje Vopršala.

„Zápas jsme začali vlažně, a jen díky zákrokům gólmana Sybery jsme neprohrávali. Až po trefách Matěje jsme hru kontrolovali," přiznal trenér Linhart. Ve druhém zápase Dělo nestačilo na domácí Třebíč, se kterou podlehlo 3:4. „Začátek zápasu byl opět špatný, soupeře jsme podcenili a nechali ho odskočit do dvougólového vedení. Ve druhém poločase jsme sice snížili, ale naše zbytečné ztráty Třebíč nekompromisně trestala. Stínem utkání bylo zranění gólmana Džbery, který musel ze zápasu odstoupit a v turnaji již nepokračoval," smutnil Linhart.

Jeho svěřenci skončili ve skupině na druhém místě a o třetí místo si to rozdali s Orchestrionem. Zápas skončil bez branek a rozhodnout musely pokutové kopy. V nich byl úspěšný Modlíkov, když úspěšnými exekutory byli J. Flekal, P. Flekal, Štědrý a Jaromír Vopršal. „Nastoupili jsme do zápasu jen s pěti hráči do pole. Do branky musel Míra Vopršal a vedl si velice dobře. Soupeř byl herně lepší, ale my jsme dobře bránili a chodili do nebezpečných brejků, ve kterých nás třikrát vychytal gólman. Za bojovnost a obětavost jsme si třetí místo zasloužili," dodal modlíkovský trenér.

Sestava Modlíkova: Sybera – J. Vopršal, M. Vopršal, J. Flekal, P. Flekal, Škacha, Štědrý, Vostál.