FUTSALOVÁ DIVIZE E
H. BROD – HELAS BRNO B 2:9
Začátek utkání byl oboustranně opatrný, diváci se dočkali první střely na branku až ve čtvrté minutě, když musel zasahovat domácí Rajdl. O dvě minuty na to mohl otevřít skóre Bláha, ale gólman Helasu Tuháček byl proti.
Následně přišla chyba brodského Valáška a hosté šli do vedení. Potom se v rozmezí dvou minut třikrát vyznamenal Rajdl. Tyto zákroky hráče Pramenu nakoply a Šimonovi se podařilo z trestného kopu vyrovnat.

Jenže do poločasu hosté ukázali svoji sílu a díky dvěma gólům Máši se šlo do kabiny za stavu 1:3.
Po přestávce si Pramen vytvořil bezzubý mírný tlak, ten ovšem trval pouze pět minut. Hosté hned odskočili na 1:4. Po tomto gólu se opět k trestnému kopu postavil Šimon, rozehrál ho na Bláhu a bylo to 2:4. Jenže to bylo ze strany domácích futsalistů vše. Hosté z Brna potom vyučovali domácí borce z produktivity. Nejprve Sekanina střelou po zemi poslal svůj tým do třígólového vedení.

Při dalším trestném kopu se vyznamenal Rajdl, ale jeho slabinou byly střely po zemi a toho využil ke vstřelení šestého gólu hostů Čoupek.

Neproměnné šance Šimona a Bláhy potrestal ve 35. minutě Hačka. V závěru utkání kopali hosté tři desetimetrové trestné kopy, ale prosadil se pouze Klimeš.  Své umění opět musel prokázat Tuháček, když si na něm zuby vylámali postupně Šnobl, dvakrát Havel a Semrád. Nakonec hosté vezou výhru 2:9.

„Hosté potvrdili roli favorita. V začátcích obou poločasů jsme byli více jak vyrovnaným soupeřem, ale hosté měli navrch na postu brankáře a dále v rozehranosti a kombinaci. Naši hráči musí vše teprve dohánět v trénincích, ale musí na ně ovšem všichni chodit," zdůraznil vedoucí týmu František Milichovský.

Góly: Šimon, Bláha – Sekanina 2, Máša 2, Mrázek 2, Čoupek, Hačka, Klimeš. Rozhodčí: Komzák ml., Štola. ŽK: 3:2. Poločas: 1:3. H. Brod: Rajdl – Freundenreich, Šnobl, M. Martínek, Havel, Šimon, Bláha, Valášek, Semrád.