V samotných Pardubicích nasbíral 29 kanadských bodů a do podvědomí fanoušků se zapsal v televizním utkání proti Vítkovicím, ve kterém byl zvolen hráčem utkání.

„Sezonu hodnotím určitě kladně. I přesto, že jsme se neprobojovali do play-off, odehráli jsme velmi kvalitní utkání proti špičkám českého florbalu a ukázali jsme jasně, že se s Pardubicemi musí v extralize počítat," říká na úvod Krajcigr. Sám „český Forsberg", jak se Krajcigrovi přezdívá, přiznává, že i nadále bude působit ve městě perníku. „Jsem v Pardubicích maximálně spokojený. Je tam výborný tým a herně se mi v minulé sezoně opravdu dařilo. Nemám nejmenší důvod uvažovat o nějaké zásadní změně," přesvědčuje. Už nyní bývalý hráč Sokolu Erupting Dragons Havlíčkův Brod polyká dávky letní přípravy. „Už měsíc aktivně trénujeme. Já teď s menším omezením, protože mám před sebou maturitu a pravidelně dojíždět do Pardubic je časově náročné. Ale snažím se to skloubit. Na trénink dojíždím jednou týdně a mám individuální tréninkový plán," dodává.

A jak je to s jeho Forsbergovou kličkou? „Samozřejmě ji piluji. V uplynulé sezoně se mi povedlo vykoupat dva z nejlepších florbalových gólmanů u nás nyní mým cílem je gólman Tomáš Kafka (smích)," má jasno  Krajcigr. 

(kma)