Mezi ně patří samozřejmě i nákupy, a to nejen dárků, ozdob, dekorací a dalších sympatických nezbytností, ale také kvalitních potravin a surovin, především pak masa a masných výrobků. Nároky kupujících se stále zvyšují a ne všichni touží po unifikovaném zboží z regálů nadnárodních řetězců. Hledají opravdovou kvalitu a českou produkci.

Hospodyňky z Havlíčkova Brodu a okolí by právě teď měly zbystřit – opravdovou kvalitu a českou produkci totiž stoprocentně najdou ve firemní prodejně Jatek Oudoleň za Černým mostem v areálu Autoslužeb Žilka v Havlíčkově Brodě (telefon 777 828 280). Garantuje to spolumajitel jatek a vlastník prodejny, Jiří Papst.

„Vždy čerstvé vepřové maso a také vnitřnosti vozíme do prodejny přímo z našich jatek v Oudoleni. Porážíme v nich vepře z farem v nedalekém Kojetíně, nebo Žďáru nad Sázavou," řekl Jiří Papst a dodal, že jejich hovězí maso pochází z výborného chovu Charlotte. „Uzeniny nám pro změnu dodává firma Januš z Břeclavi a drůbežím masem naši prodejnu zase zásobují vyhlášené Vodňany," vyjmenoval Jiří Papst. „A když už jsme u tohoto výčtu, zapomenout nesmíme ani na maso rybí. Živí kapři z produkce chotěbořských rybářů se budou prodávat přímo před naší prodejnou, a to jako vždy několik dnů před Vánoci," pokračoval Jiří Papst.

Firemní prodejna Jatek Oudoleň vychází svým zákazníkům vstříc i úpravou prodejní doby. V sobotu 21. prosince bude mít otevřeno od 7 do 15 hodin a v pondělí 23. prosince ještě o dvě hodiny déle, a to od 7 do 17 hodin. Kromě toho nabízí i další služby.

„Na požádání, stačí říct alespoň jeden den dopředu, usmažíme našim zákazníkům vepřové nebo drůbeží řízky. Můžeme jim nabídnout i speciální akční ceny na vybrané druhy zboží, vánoční balíčky ze sortimentu, který si u nás sami vyberou, a k dispozici mají i oblíbené dárkové poukazy na vše, co v prodejně máme," uvedl Jiří Papst. Ten se ještě jednou vrátil k otevírací době, tentokrát ale k té předsilvestrovské, a připomněl, že prodejna se zákazníkům po svátcích otevře zase v pondělí 30. prosince a také v úterý 31. prosince.

„V závěru chci všem našim stálým, ale i novým, zákazníkům popřát krásné a pohodové Vánoce a dobrý vstup do nového roku 2014. Věřím také, že u nás dobře nakoupí a že budou s naším sortimentem a našimi službami spokojeni," řekl Jiří Papst.