Ta do soutěže, kterou díky čtenářským hlasům nakonec také vyhrála, vstoupila s pěkným dřevěným houpacím ohýbaným křeslem ze světlé olše a látkovým čalouněním.

Věděl jste hned, že do toho našeho malého klání půjdete právě s houpacím křeslem?
Uvažoval jsem o tom, ale variant bylo víc. Přemýšlel jsem o kancelářském křesle, matraci či němém sluhovi. Ale pak jsem si řekl, že k Vánocům a dárkům, které si lidé obvykle dávají, tedy hlavně knihy, hudební nosiče, teplé plédy a podobně, se houpací křeslo coby další dárek pod stromeček tak nějak hodí víc. A výsledek soutěže napověděl, že čtenáři, a mezi nimi i paní Jana Beránková, která ho nakonec získala, uvažovali stejně. A to mě samozřejmě těší.

Jak dlouho v nábytku podnikáte?
Letos to již bude patnáctým rokem. V Havlíčkově Brodě máme dvě prodejny, v obchodním domě Alej a na Žižkově. Další pak ještě v Ledči nad Sázavou a Hlinsku. Nabízíme kompletní sortiment bytového nábytku od ložnic až po kuchyně a také základní sortiment kancelářského nábytku. Ale spíš takového, který se hodí domů, pokud třeba někdo podniká, nebo pracuje doma a nepotřebuje klasickou firemní kancelář.

Ve vaší branži bývají první měsíce roku obvykle spojeny s nástupem nových kolekcí…
Je to tak a ani letos to nebude jiné. V březnu zákazníkům představíme nové kolekce nábytku. Velmi zajímavé budou například sedací soupravy, které se objeví v netradičním designu, barvách i provedení. Myslím, že se budou líbit.

Nový rok právě začal, ale jak už to tak s těmi roky bývá, i on uteče jako voda. Pokud opět soutěž o nejkrásnější vánoční dárek vyhlásíme, pouvažujete opět o účasti? Mohou se naši čtenáři těšit?
Myslím, že tomu nic nebrání. A využiji této příležitosti a popřeji i touto cestou našim zákazníkům hodně zdraví a štěstí v novém roce. A samozřejmě jim děkuji za přízeň, kterou nám věnovali v tom uplynulém.