VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Soutěž Deníku: Breviář vinných střípků

Havlíčkův Brod - Třetím kolem pokračovala čtenářská soutěž Havlíčkobrodského deníku.

2.7.2011
SDÍLEJ:

Ilustrační fotoFoto: Archiv VLP

Správná odpověď na třetí soutěžní otázku čtenářské soutěže: Co si představujete pod pojmem řízená degustace, zní: Jde o ochutnávku vedenou znalcem, který umí prezentovat kvalitu vína před odbornou i laickou veřejností.

Odpovědi v termínu doručilo 25 čtenářů. Všechny odpovědi byly správné.

Jako vítěz ze slosování vyšel: Jan Gerthner z Horní Krupé.

Výhru od sponzora, společnosti Bzenecké vinařství Bzenec, tedy její ušlechtilý nápoj, si může vyzvednout do 15. července ve Vinum Missae, Havlíčkovo náměstí 177, Havlíčkův Brod.

Sponzor soutěže i redakce výherci blahopřejí.

2.7.2011 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Adam Hurych, Havlíčkův Brod, 4.8. 2017, 3 470 g
8

Právě se narodili. Podívejte se

Jak reklamovat koupený dům či byt

Vzala stopařku a přišla o pěněženku

Havlíčkův Brod - Brodští policisté vyšetřují případ krádeže, kterou má zřejmě na svědomí dosud neznámá stopařka. K incidentu mělo dojít ve čtvrtek 17. srpna.

Tvrdohlavě kráčím proti proudu

Žďár nad Sázavou /ROZHOVOR/ – Ještě během vysoké školy začala rodačka ze Žďáru nad Sázavou Michaela Horáková (25) budovat své sny, oprostila se od stereotypní společnosti a založila vlastní architektonické studio. K tomu přišla tento rok s vlastní módní značkou Mishe.

Dobrohostov opět naservíroval porci dobré muziky

Dobrohostov - Magické prostředí letního parketu v Dobrohostově opět přivítalo festival Stock Dobrohostov. Největší přehlídka regionálních kapel z Vysočiny přinesla nadupaný program a dobrou atmosféru. Tahouny letošního ročníku byly kapely Krausberry, Morava nebo Šohajka.

OBRAZEM: Úroda na Sádku je nejlepší za pět let. Suchu navzdory

Vysočina /ROZHOVOR/ – V nejzápadnější a nejvýše položené viniční trati Znojemské podoblasti právě dozrávají hrozny. Pro vinaře Lubomíra Lampíře z Vinařství Sádek u Kojetic a jeho spolupracovníky tím začíná jedno z nejnáročnějších období. Hrozny ze Sádku i z ciziny se začnou měnit v burčák a následně i ve víno. Vedla k tomu náročná sezona, která nejspíš přinese výjimečnou úrodu.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení