V podvečer pamatuje program na děti a rodiny, takže v nabídce jsou i krásná divadelní představení. Hudební pokračování středečních večerů bude multižánrovou záležitostí.

„Převážná většina je z hudebních stylů world music, folk, jazz, soul, indie-pop a jejich styly se většinou prolínají. Vytváříme nový scénář hudebních střed, který o něco více otevře obzory početnému publiku. Setkáme se tak s keltskou hudbou, kubánskou hudbou, indie-popovou kapelou, soulovým projektem a dalšími hudebními styly," prozradil za produkční tým Jakub Baloun.

Takže po minulé rozjezdové středě je nabídka na středu následující: od 18 hodin zahrají Kašpaři z Polné Kašparneval. Od 20 hodin pak vystoupí Trio Jana Lota. Tato zpěvačka, skladatelka a textařka absolventka Pražské konzervatoře začínala s dívčí kapelou Atlantis. Postupně spolupracovala s výraznými osobnostmi české hudební scény, například Michalem Pavlíčkem, J. P. Muchovem, kapelami Divokej Bill, Kryštof a Wohnout. K práci na autorském muzikálu Kudykam ji přizvali Petr Hapka a Michal Horáček.